Date companie
 
 
 
 

Munte, aer curat și distracție din plin, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : zapada, Stana de Vale, serbari
 

Distracție la maximum în acest weekend la stațiunea Stâna de Vale! Sâmbătă și duminică, s-a desfășurat cea de-a douăzecea ediție a Serbărilor Zăpezii! Gazdele maratonului de concursuri pe zăpadă, muzică și distracție, realizatorii Național FM București, Denis Ciulinaru și Daniela Cap, au asigurat atmosfera de sărbătoare. Nu a lipsit nicio intervenție spectaculoasă, a salvamontiștilor bihoreni, care au luminat cu torțe pârtia de schi.

AMBIANȚĂ

Manifestările au continuat cu un program de muzică populară de calitate, susținut de Margareta Clipa, Florica Zaha, Irina Mihoc, Monalisa și Radu Șufan, Daniela Jurjuț, Claudiu Borza, Ansamblul de copii “Crisana” din Oradea, dar și cu multe alte surprize.

CLAUDIU BORZA, interpret de muzică populară

“Să veniți la Stâna de Vale, pentru că aveți multe de făcut și de văzut aici. În primul rând, aerul cu cel mai bogat ozon care există la noi în țară și nu numai. Apa bună de la izvorul minunilor și pârtie, zăpadă. Ne bucurăm de iarnă, din ce mai râmâne din iarnă.”

DANA-IONELA JURJUȚ, interpretă de muzică populară

“Mă simt deosebit, este o atmosferă cu totul aparte. Este un peisaj foarte frumos aici, la cea de-a XX-a aniversare a Sărbătorilor Zăpezii și mă bucur să fiu aici, alături de acești participanți deosebiți.”

Zeci de turiști s-au întrecut la diversele probe programate de organizatori. De-a lungul celor două zile de întreceri și distracție au avut loc concursuri de tubing, săniuș și schi.

AMBIANȚĂ

Câștigătorii s-au bucurat de premii și medalii. Partenerii serbărilor din weekend de la Stâna de Vale au asigurat cadouri pe cinste tuturor învingătorilor la concursurile organizate.

AMBIANȚĂ CONCURS TUBING
PREMIERE

În Regatul Zăpezii, organizatorii ediției au asigurat pe durata acestor două zile de distracție mese tradiționale românești, pregătite de cei mai buni bucătari. Artiștii, organizatorii și toți participanții au promis să participe și la edițiile viitoare.

MONALISA ȘUFAN, interpretă de muzică populară

“E frumos, și așteptăm să participăm la cât mai multe astfel de evenimente frumoase și organizate de oameni deosebiți.”

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Iarna blândă și efectele sale ( 25 Ianuarie 2020 )

  Vreme de primăvară, în plină iarnă! Meteorologii spun că în România a intrat un val de aer tropical, care ține iarna departe. Astfel, temperaturile înregistrate sunt mult peste cele specifice acestei perioade, mai ales...

 • Pârtiile din Stâna de Vale sunt pregătite pentru iubitorii sporturilor de iarnă ( 8 Ianuarie 2020 )

  Pârtiile de la Stâna de Vale sunt în continuare pline cu turiști. Aceștia se bucură din plin de iarnă și vor să își petreacă timpul în aer liber, în natură. Iar cel mai important lucru, zăpada e numai bună pentru schiat.

 • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști ( 5 Ianuarie 2020 )

  Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 • Trasee montane închise din cauza zăpezii, în Bucegi ( 31 Octombrie 2019 )

  Vești proaste pentru iubitorii de aventură! Traseele montane din Munții Bucegi vor fi închise începând de mâine, din cauza vremii nefavorabile. Potrivit șefului Salvamont Bușteni, în zonă ninge deja de ceva vreme, iar...

 • Distracție din plin, la Stâna de Vale ( 7 Iulie 2019 )

  Cei care vor să-și petreacă vacanțele departe de canicula și aglomerația din orașe, sunt așteptați în frumoasa stațiune bihoreană din inima Munților Apuseni. Aceasta le pune la dispoziție, turiștilor, numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Cei care vor să se bucure și să exploreze peisajul care îți taie răsuflarea, au la dispoziție biciclete de închiriat sau trasee montane organizate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2