Date companie
 
 
 
 

Munte, aer curat și distracție din plin, la Stâna de Vale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Martie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : zapada, Stana de Vale, serbari
 

Distracție la maximum în acest weekend la stațiunea Stâna de Vale! Sâmbătă și duminică, s-a desfășurat cea de-a douăzecea ediție a Serbărilor Zăpezii! Gazdele maratonului de concursuri pe zăpadă, muzică și distracție, realizatorii Național FM București, Denis Ciulinaru și Daniela Cap, au asigurat atmosfera de sărbătoare. Nu a lipsit nicio intervenție spectaculoasă, a salvamontiștilor bihoreni, care au luminat cu torțe pârtia de schi.

AMBIANȚĂ

Manifestările au continuat cu un program de muzică populară de calitate, susținut de Margareta Clipa, Florica Zaha, Irina Mihoc, Monalisa și Radu Șufan, Daniela Jurjuț, Claudiu Borza, Ansamblul de copii “Crisana” din Oradea, dar și cu multe alte surprize.

CLAUDIU BORZA, interpret de muzică populară

“Să veniți la Stâna de Vale, pentru că aveți multe de făcut și de văzut aici. În primul rând, aerul cu cel mai bogat ozon care există la noi în țară și nu numai. Apa bună de la izvorul minunilor și pârtie, zăpadă. Ne bucurăm de iarnă, din ce mai râmâne din iarnă.”

DANA-IONELA JURJUȚ, interpretă de muzică populară

“Mă simt deosebit, este o atmosferă cu totul aparte. Este un peisaj foarte frumos aici, la cea de-a XX-a aniversare a Sărbătorilor Zăpezii și mă bucur să fiu aici, alături de acești participanți deosebiți.”

Zeci de turiști s-au întrecut la diversele probe programate de organizatori. De-a lungul celor două zile de întreceri și distracție au avut loc concursuri de tubing, săniuș și schi.

AMBIANȚĂ

Câștigătorii s-au bucurat de premii și medalii. Partenerii serbărilor din weekend de la Stâna de Vale au asigurat cadouri pe cinste tuturor învingătorilor la concursurile organizate.

AMBIANȚĂ CONCURS TUBING
PREMIERE

În Regatul Zăpezii, organizatorii ediției au asigurat pe durata acestor două zile de distracție mese tradiționale românești, pregătite de cei mai buni bucătari. Artiștii, organizatorii și toți participanții au promis să participe și la edițiile viitoare.

MONALISA ȘUFAN, interpretă de muzică populară

“E frumos, și așteptăm să participăm la cât mai multe astfel de evenimente frumoase și organizate de oameni deosebiți.”

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trasee montane închise din cauza zăpezii, în Bucegi ( 31 Octombrie 2019 )

  Vești proaste pentru iubitorii de aventură! Traseele montane din Munții Bucegi vor fi închise începând de mâine, din cauza vremii nefavorabile. Potrivit șefului Salvamont Bușteni, în zonă ninge deja de ceva vreme, iar...

 • Distracție din plin, la Stâna de Vale ( 7 Iulie 2019 )

  Cei care vor să-și petreacă vacanțele departe de canicula și aglomerația din orașe, sunt așteptați în frumoasa stațiune bihoreană din inima Munților Apuseni. Aceasta le pune la dispoziție, turiștilor, numeroase opțiuni de petrecere a timpului liber. Cei care vor să se bucure și să exploreze peisajul care îți taie răsuflarea, au la dispoziție biciclete de închiriat sau trasee montane organizate.

 • Stâna de Vale: tiroliană, tubing, trambulină și bob alpin, pentru turiști ( 6 Iulie 2019 )

  Aer curat și voie bună, la Stâna de Vale! Amplasat în frumoasa stațiune bihoreană, la doar 70 de kilometri de Municipiul Oradea, parcul de aventură Happy Land le stă la dispoziție celor care vor să scape de canicula din orașe și să se relaxeze în aer liber. Un obiectiv turistic pe care turiștii nu trebuie să-l rateze este Izvorul Minunilor. Amplasat într-un peisaj de vis, înconjurat de brazi înalți, izvorul ascunde o legendă impresionantă.

 • Trasee de cățărat, tiroliană, tubing și trambulină, pentru turiști, la Stâna de Vale ( 22 Iunie 2019 )

  Aer curat și distracție din plin, la Stâna de Vale! Parcul de aventură Happy Land din stațiunea bihoreană le stă la dispoziție celor care vor să fugă de căldura din orașe și să se relaxeze în natură. Cei care vor să exploreze peisajele din Munții Vlădeasa, pot alege să facă plimbări cu bicicleta sau să parcurgă trasee montane.

 • Nămeți de șapte metri, pe Transfăgărășan ( 17 Mai 2019 )

  Strat de zăpadă de șapte metri, pe Transfăgărășan! Drumarii au început, astăzi, să curețe zăpada de pe porțiunea cuprinsă între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, sector de drum închis circulației din cauza nămeților.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2