Date companie
 
 
 
 

Musafiri efervescenți, la Național FM

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National FM la mare 9 iulie
 

Matinalii efervescenți de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, au primit, marți, musafiri de top, în studioul din Mamaia. Membrii trupei 3 Sud-Est, supranumiți ”Regii muzicii dance”, le-au ținut companie efervescenților și ascultătorilor, cu povești despre concertele, muzica și publicul lor.

AMBIANȚĂ ”Noi avem un public foarte frumos educat și, din toate punctele de vedere, un public matur care ne urmărește și avem concerte, turnee. Avem și public tânăr, între 18 și 25, avem și între 25-35 și mai mare și suntem bucuroși că suntem în punctul ăsta, că putem să cântăm melodiile noastre doar din repertoriul nostru, fără să fi nevoit să ni se ceară o manea sau o piesă de muzică populară.”

Formația românească de muzică pop și dance, 3 Sud Est, a cunoscut succesul încă de la înființare, în 1997. După o pauză de 11 ani, a revenit în forță, în 2014, când a lansat ”Emoții”. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației 3 Sud Est se numără ”Ai plecat“, ”De ziua ta” și ”Amintirile“, aceasta fiind considerată și piesa emblematică a trupei. Cel mai recent succes este ”În camera ta”, melodie lansată în aprilie, anul acesta.

(AMBIANȚĂ MUZICALĂ)

Național FM, postul de radio cu muzică 100% românească, transmite în această vară de la mare, din stațiunile Mamaia și Vama Veche. Până la sfârșitul lunii iulie, matinalii efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și artistul DJ Arando Marquez sunt alături de ascultători. De la 1 august, ștafeta va fi preluată de o altă echipă. Vara Național FM de la mare este plină de distracție, muzică de calitate și concursuri cu premii, pe placul tuturor ascultătorilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2