Date companie
 
 
 
 

Muzeul Satului găzduiește festivalul culturii indiene "Namaste India"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, namaste, muzeul, satului, india
 

Cultura și istoria Indiei își dezvăluie secretele, în acest week-end, la Muzeul Satului, acolo unde se desfășoară a patra ediție a festivalului "Namaste India". Din program fac parte spectacole de muzică și dansuri, proiecție de film, expoziții de fotografie, literatură, filosofie și turism. Între orele 9.00 și 19.00, vizitatorii se pot înfrupta din specialități culinare indiene și pot participa la ateliere de pictură pe ceramică sau de face-painting, pentru copii, cu tematică indiană.

IULIA NALATAN, organizator "Va avea loc un târg cu produse tradiționale indiene, sariuri, costume, mirodenii, un restaurant cu produse tradiționale culinare, expoziții de fotografii, lansări de carte și dansuri din toate zonele Indiei."

ARUN SHARMA, secretar, Ambasada Indiei "Suntem foarte fericiți că participăm la cea de-a 4-a ediție a festivalului și, mai ales, că anul acesta e sprijinită și de Ministerul Culturii. Să sperăm că și această ediție se va bucura de același succes, ca și edițiile precedente."

Biletul de intrare costa 10 lei pentru adulți, 5 lei, pentru pensionari și posesori de carduri Euro 26, și 2,5 lei, pentru elevi și studenți.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2