Date companie
 
 
 
 

Mystery & Thriller Festival, la Cetatea Râșnov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, crime, arion, cetatea, rasnov, mystery, thriller, fiction, davies
 

Cea de a doua editie a Mystery & Thriller Festival, reuneste mii de pasionati ai romanelor politiste in peisajul mirific al Cetatii Rasnov. Invitatul special al festivalului este renumitul scriitor Jim Madison Davies, președinte al "International Association of Crime Writers”. Sef al Catedrei de Creative Writing de la Universitatea din Oklahoma și colaborator permanent al World Literature Today, unde semneaza rubrica Crime Fiction.

JIM MADISON DAVIES, presedinte, International Association of Crime Writers "Experienta este foarte interesanta pentru ca pot sa realizez o alta perspectiva in privinta tarii dumneavastra si asa ma apropii mai mult de personajele cartilor politiste scrise in aceasta zona"

GEORGE ARION, scriitor "Este un eveniment important pentru crime ul romanesc care marcheaza si prezenta pentru prima data in tara noastra a presedintelui asociatiei internationale a scriitorilor de crime si anume Jim Madison Davies.

Participantii la festival vor beneficia de lansari de carte, filme celebre, dezbateri și conferinte cu autori de carte si jurnalisti, de workshop-uri si tabara de creative writing, precum si de jocuri interactive tematice.

BOGDAN HRIB, organizator "A doua editie a Mystery & Thriller Festival pe caldurile acestea un pic de fiori racorosi ar fi bineveniti."

Pe scena de la poalele Cetații vineri, 22 iunie, este programat concertul lui Ovidiu Scridon, iar sambata, 23 iunie, are loc Marea Gala a festivalului, urmata de un concert extraordinar Mihai Margineanu. Publicul are acces liber la toate lansarile de carte, conferintele, proiectiile de film si concertele din cadrul festivalului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Festivalul comunității săsești ( 1 August 2021 )

  Klaus Iohannis, prezent la festivalul comunității săsești din România! Șeful statului a declarat, la cea de-a IX-a ediție a evenimentului „Săptămâna Haferland”, organizată în satul Criț din județul Brașov, că desfășurarea festivalului reprezintă, pe de-o parte, un pas spre normalitate și pe de altă parte, întărirea cooperării dintre România și Germania.

 • De mâine, EcoFest 2021 la Craiova ( 6 Iunie 2021 )

  EcoFest 2021, la start! Cea de-a XI-a ediție a festivalului internațional de Film Ecologist ECO FEST România „Pentru Sănătatea Pământului” va debuta, luni, la Craiova, iar organizatorii promit numeroase surprize pentru participanți.

 • Desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, contestată la C.C.R. ( 18 Februarie 2021 )

  PSD a sesizat Curtea Constituțională, referitor la Legea pentru aprobarea Ordonanței de Urgență din 2019 privind desființarea Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989. Magistrații constituționali...

 • Snap, la cel mai mare festival de muzică retro din Europa, DISKOTEKA ( 15 Februarie 2020 )

  Snap, una dintre cele mai iubite trupe ale anilor ’80-’90, se pregătește să facă senzație la cea de-a doua ediție Diskoteka Festival, care va avea loc în perioada 1-3 mai, la Timișoara! 

 • Mici, mascota Cetății Oradea ( 22 Decembrie 2019 )

  Situație inedită, la Oradea! Atracția principală a Cetății din Oradea nu o reprezintă expozițiile, ci...o pisică! Mici, o felină în vârstă de aproximativ cinci ani, este vedeta unuia dintre cele mai importante obiective turistice din zona Bihorului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2