Date companie
 
 
 
 

Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, concert, Mamaia, gheata, surprize, Stan, nationalfm, oana, matinal, efervescent, gainusa, ciornei
 

Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana și Mișu dau tonul distracției pe plaja din centrul stațiunii, împreună cu invitați de seamă.

VOX ”- Salut Mario! Cum a fost la Național FM? - Bine! - Mario tocmai a urcat pe scenă, de unde Național FM transmite, și era și Ștefan Stan acolo. A primit niște premii și ne-a povestit, ascultătorilor Național FM, câteva lucruri. O să ne povestească și pentru știrile Național TV. Mario, câți ani ani și cum este la mare? - 6 ani și este bine.”

Surpriza dimineții: un ascultător Național FM a venit și s-a cazat la Mamaia în această perioadă special pentru Mihai și pentru Oana!

VOX ”Bună dimineața! Sunt Costi și vin București special cum ați pomenit pentru Oana și pentru Național FM și Național Hotel ca să zic așa. Ne-am cazat și acum urmează să fim prezenți la spectacolele Național FM, care vor fi mâine seară, poimâine seară.”

Momentele inedite s-au ținut lanț și în această dimineață. Matinalii au fost vizitați chiar de un camion cu gheață.

CLAUDIU CIORNEI, distribuitor cuburi gheață ”Noi fiind parteneri și distribuitori de cuburi de gheață, am zis să venim cu o surpriză la dumneavoastră, să vă răcoriți așa de dimineață. ”

Cel mai așeptat invitat al matinalului a fost chiar Ștefan Stan. Cântărețul s-a simțit excepțional alături de Oana și Mihai, dar și de ascultătorii Național FM.

ȘTEFAN STAN, artist "Trebuie să fii artist până la capăt și cam asta e, te urci pe scenă și îți faci treaba. Cred că este un pic diferit, pentru că mă încearcă ceva emoții voi cânta relativ unplug și vor fi piese relativ noi. Exact cum am zis și la radio înainte de a încheia, învățați să faceți diferența dintre mainstream și excepțional. Alegeți execepțional!"

Mâine dimineață, turiștii aflați pe plaja din centrul stațiunii Mamaia vor avea ocazia să o întâlnească Nico, care îi va încânta cu vocea ei extraordinară. Săptămâna efervescentă se va încheia în acest weekend cu două spectacole de excepție, într-unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia. Vineri seară, turiștii se vor distra în compania lui Ștefan Stan, Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, a artistei Nico și a trupei Zero. Sămbătă, în ultima seară a prezenței echipei Național FM pe litoral, atmosfera va fi încinsă de trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas și Tavi Clonda, dar și de simbolul muzicii latino din România, Pepe. Concertele vor începe de la ora 19:30.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2