Date companie
 
 
 
 

Național FM, efervescent la malul mării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2024
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National FM 10 iulie
 

Pe lângă muzică de calitate, glume bune și concursuri cu premii, un pic de preocupare pentru protejarea consumatorilor nu strică. Miercuri, matinalii efervescenți de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, l-au primit, în studioul estival de la Mamaia, pe fostul președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, în prezent, comisar șef adjunct în cadru instituției. Cunoscut pentru campaniile inițiate în perioada în care deținea funcția de președinte al ANPC, Horia Constantinescu a făcut dezvăluiri despre propria persoană, la microfonul Național FM.

HORIA CONSTANTINESCU, comisar șef adj., ANPC "- Este felul meu de a fi foarte riguros, sunt zodia Fecioară, și am înțeles că noi, cei născuți în această zodie, stăm extraordinar, tipicari, perfecționiști. - Asta ați și căutat, perfecțiunea la controale? - Pentru că aplic aceași oca și în ceea ce a însemnat construirea firmelor pe care familia mea le administrează, 20 și ceva de ani am administrat locații de administrație publică, nu cred că în acest domeniu, în HoReCa, poate veni cineva și să îmi explice cum este, pentru că le-am văzut, de la furturi, la abateri, pe absolut toate, pe banii și pe timpul meu.”

La alegerile locale din 9 iunie, Horia Constantinescu a candidat din parte PSD pentru funcția de primar al Constanței, dar a pierdut. Cum vine etapa prezidențialelor și tot românul visează la funcția de președinte al țării, matinalii efervescenți și-au chestionat invitatul dacă nu cumva are în plan vreo astfel de țintă, precum Cotroceniul.

HORIA CONSTANTINESCU, comisar șef adj., ANPC ”Prezidențialele sunt tentante, dar aș lua-o cu începutul, președintele asociației de proprietari în blocul în care locuiesc, președinte de scară, după care bloc, cred că mai lipsesc câteva zeci de ani, până să ajungem acolo.”

Național FM, postul de radio cu muzică 100% românească, transmite în această vară de la mare, din stațiunile Mamaia și Vama Veche. Până la sfârșitul lunii iulie, Oana Paraschiv, Mihai Găinușă și Arando Marquez sunt alături de ascultători. De la 1 august, ștafeta va fi preluată de o altă echipă. Vara Național FM de la mare este plină de distracție, muzică de calitate și concursuri cu premii, pe placul tuturor ascultătorilor.


Național FM, efervescent la malul mării

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2