Date companie
 
 
 
 

Național FM, în inima Bucovinei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, suceava, radio, nationalfm, corina, chiriac, denis
 

Rețeaua Național FM, singurul post de radio care transmite exclusiv muzică românească, s-a extins cu o nouă stație! Din 17 decembrie, pot asculta Național FM locuitorii din Suceava, pe frecvența 90,4 FM.

ALEXANDRU ALEXE, director proiect radio, Național FM "Foarte mulți ascultători erau ascultători de internet, acum vor găsi aceeași muzică de calitate, atât muzică ușoară, cât și muzică populară".

GHEORGHE FLUTUR, președinte, Consiliul Județean Suceava "Sunteți niște colindători simpatici și vreau să rămâneți, să nu plecați. Bun venit la Suceava, în frumoasa Bucovină, Național FM! Sunteți bineveniți aici!"

Național FM a sosit în mijlocul sucevenilor cu două evenimente de marcă. Primul a fost un concert în aer liber, la Târgul de Crăciun din oraș. Pe scenă au urcat membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu, Delia Sauciuc, Magdalena Drăgoi și Cristian Munteanu. Îndrăgita cântăreață Corina Chiriac a oferit un recital de excepție. Seara s-a încheiat un concert de zile mari susținut de Corina Chiriac, în incinta unui complex comercial din oraș. La final, marea artistă a oferit autografe sutelor de fani, timp de o oră și jumătate. Echipa Național FM a fost primită cu căldură și entuziasm de suceveni.

ALEXANDRU ALEXE, director proiect radio, Național FM "Vrem să mulțumim din suflet bucovinenilor, sucevenilor, pentru modul în care ne-au primit. Am fost surprinși de căldura oamenilor, de modul în care apreciază muzica românească și apreciază ceea ce facem."

National FM intră în casele a peste 12 milioane de români, din orașe și comune din 35 de județe. Ascultătorii au parte de muzică românească și emisiuni de calitate, de unde pot afla cele mai importante informații ale zilei, știri mondene și din sport, își pot alege melodiile favorite și pot asculta interviuri cu cele mai cunoscute personalități din România. Daniela Cap, Daniela Morari, Denis Ciulinaru, Horațiu Ciornei, Mihai Dacin și Zoli Toth sunt vocile National FM care îți țin companie zi de zi, oriunde ai fi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2