Date companie
 
 
 
 

Național FM, în inima Bucovinei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Decembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, suceava, radio, nationalfm, corina, chiriac, denis
 

Rețeaua Național FM, singurul post de radio care transmite exclusiv muzică românească, s-a extins cu o nouă stație! Din 17 decembrie, pot asculta Național FM locuitorii din Suceava, pe frecvența 90,4 FM.

ALEXANDRU ALEXE, director proiect radio, Național FM "Foarte mulți ascultători erau ascultători de internet, acum vor găsi aceeași muzică de calitate, atât muzică ușoară, cât și muzică populară".

GHEORGHE FLUTUR, președinte, Consiliul Județean Suceava "Sunteți niște colindători simpatici și vreau să rămâneți, să nu plecați. Bun venit la Suceava, în frumoasa Bucovină, Național FM! Sunteți bineveniți aici!"

Național FM a sosit în mijlocul sucevenilor cu două evenimente de marcă. Primul a fost un concert în aer liber, la Târgul de Crăciun din oraș. Pe scenă au urcat membrii Ansamblului Ciprian Porumbescu, Delia Sauciuc, Magdalena Drăgoi și Cristian Munteanu. Îndrăgita cântăreață Corina Chiriac a oferit un recital de excepție. Seara s-a încheiat un concert de zile mari susținut de Corina Chiriac, în incinta unui complex comercial din oraș. La final, marea artistă a oferit autografe sutelor de fani, timp de o oră și jumătate. Echipa Național FM a fost primită cu căldură și entuziasm de suceveni.

ALEXANDRU ALEXE, director proiect radio, Național FM "Vrem să mulțumim din suflet bucovinenilor, sucevenilor, pentru modul în care ne-au primit. Am fost surprinși de căldura oamenilor, de modul în care apreciază muzica românească și apreciază ceea ce facem."

National FM intră în casele a peste 12 milioane de români, din orașe și comune din 35 de județe. Ascultătorii au parte de muzică românească și emisiuni de calitate, de unde pot afla cele mai importante informații ale zilei, știri mondene și din sport, își pot alege melodiile favorite și pot asculta interviuri cu cele mai cunoscute personalități din România. Daniela Cap, Daniela Morari, Denis Ciulinaru, Horațiu Ciornei, Mihai Dacin și Zoli Toth sunt vocile National FM care îți țin companie zi de zi, oriunde ai fi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Matinalul efervescent pleacă din ogradă și revine în studioul Național FM ( 20 Septembrie 2019 )

  Ultimă zi de distracție în aer liber, pregătiri de mutare în studio! Temperaturile neprietenoase îi alungă pe matinalii efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, împreună cu invitații lor, din ograda Centrului Național Media...

 • O nouă zi de ”Matinal Efervescent”, la Național FM ( 19 Septembrie 2019 )

  O nouă zi de distracție și muzică de calitate, la Național FM, din ograda Centrului Național Media. Gabi Guriță Nicolau și Leluț Vasilescu de la Compact B, Cornel Ilie, Ecaterine și Dimitri au fost alături de cei doi matinali...

 • Matinalul efervescent de la Național FM, o nouă zi ( 16 Septembrie 2019 )

  Matinalul efervescent de la Național FM aduce noi surprize, din ograda Centrului Național Media! Ascultătorii, dar și cei care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook, s-au bucurat de muzică bună, alături de Provincialii, dar...

 • Matinalul efervescent de pe Național FM continuă ( 13 Septembrie 2019 )

  Matinal de zile mari, la Național FM! Matinalul efervescent, transmis, astăzi, de postul de radio care difuzează doar muzică românească de calitate, le-a oferit ascultătorilor și internauților un regal muzical și distracție pe măsură.

 • Noi surprize la matinalul efervescent de pe Național FM, din ogradă ( 12 Septembrie 2019 )

  Matinalul efervescent de la Național FM a venit, astăzi, cu noi surprize! Ascultătorii, dar și internauții care au urmărit transmisiunea în direct, pe Facebook, au avut parte de muzică bună și distracție.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2