Date companie
 
 
 
 

Național FM, pe litoral

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 August 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : litoral, National FM
 

Matinal Efervescent pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studiourile pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana și Mișu dau tonul distracției pe plaja din centrul stațiunii, împreună cu invitați de seamă. Cel care a dat startul săptămânii efervescente de pe litoral a fost constănțeanul Mihai Trăistariu. Turiștii prezenți pe plajă au fost încântați de întâlnirea cu artistul și nu au ezitat să se fotografieze cu acesta. Oamenii veniți pe litoral din toate colțurile țării s-au bucurat de vremea frumoasă de afară, dar și de prezența echipei Național FM pe plajă.

"E frumos, am venit de ieri. Noi stăm de fapt în capătul celălalt al plajei, dar am auzit că sunteți aici și am venit special, pentru că ascult și îi apreciez pe Mișu și domnișoara Oana."

"Ne bucurăm că suntem alături de dumneavoastră, vă ascultăm matinal, invităm lumea la plajă. E frumos, Mamaia este frumoasă și așteaptă pe toată lumea."

Mâine dimineață, turiștii prezenți în Mamaia vor avea ocazia să-l întâlnească pe chef Michael Passarelli, fiul celebrului bucătar Antonio Passarelli, la matinalul Național FM. El îi va induce pe turiști în domeniul culinar și le va prezenta tainele bucătăriei. Începând cu ora 10:00, alături de Oana și Mișu se va afla și artista Crina Matei. Oana Paraschiv și Mihai Găinușă invită oamenii din toate colțurile țării să li se alăture pe plajă și le promit că vor avea parte de multă distracție și voie bună.

OANA PARASCHIV ȘI MIHAI GĂINUȘĂ, realizatori Matinal Efervescent

"Suntem matinalii de la Național FM, Oana Paraschiv și celălalt băiat, adică Mihai Găinușă, vă trimitem salutări de la Mamaia, de la mare."

"Aici ne găsiți timp de o săptămână, de la 8 la 11, vă așteptăm pe toți și pe toate, ascultătoarele și ascultătorii noștri."

Săptămâna efervescentă se va încheia în acest weekend cu două spectacole de excepție, într-unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia. Propuneri de zile mari pentru vineri seară: Ștefan Stan, Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, Nico și trupa Zero. Sâmbătă seară, pe scenă vor urca rând pe rând, trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Chiștoacele de țigări, strânse de matinalii de la Național FM ( 17 Octombrie 2019 )

  Realizatorii emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă dau o mână de ajutor pentru a păstra un mediu înconjurător curat. Matinalii au ales zona Cotroceni și au strans chiștoacele de țigări aruncate pe spațiul verde și pe străzi.

 • Fotbal și muzică bună, alături de echipa Național FM ( 1 Septembrie 2019 )

  Distracție la cote maxime la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Kamara dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe au umplut scena cu voie bună și distracție.

 • Alb Negru, Mattyas, Tavi Clonda și Pepe, pe scena Național FM ( 31 August 2019 )

  Distracție pe cinste la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Adrian Enache, însoțit de fiica sa, Diana, dar și Ștefan Stan au umplut scena cu energia lor.

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2