Date companie
 
 
 
 

Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Romania, spital, infectie, actor, Bogdan Stanoevici, om politic
 

Bogdan Stanoevici la Miezul Problemei, 2019: "Eu am un principiu. Ieri nu mai este și mâine nu este încă."

Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață la Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. În luna noiembrie s-ar fi infectat cu Covid-19, apoi a fost internat la Spitalul Sfântul Pantelimon, din Capitală, unde starea sa s-ar fi agravat din cauza unei infecții nosocomiale. A fost transferat apoi la Institutul clinic Fundeni, unde medicii au încercat să îl salveze printr-o procedură complicată, ECMO, prin care plâmânii săi au fost puși în repaus în speranța unei recuperări. În zadar însă. Fostul ministru și candidat la alegerile prezidențiale a pierdut lupta. Bogdan și-a petrecut 22 de ani din viață în Franța, dar a ales să se întoarcă în România, pentru că, spunea el, povestea lui trebuie să se termine aici. A vrut să se implice pentru a crea o Românie mai bună, așa că a intrat în politică...

"Am tot auzit aceleași fraze care se învârteau în jurul aceluiași cuvânt, corupția ucide, incompetența ucide. Ei bine, toate aceste fraze spuse de unii sau de alții, se regăsesc de fapt într-o singură frază, politica românească ucide. Pentru că toate deviațiile și toate nenorocirile care se întâmplă în această țară și despre care auzim din ce în ce mai mult, zi de zi, s-a ajuns în această situație, pentru că politica românească de 30 de ani este catastrofală. Pentru mine sunt două priorități absolut nenegociabile, și anume Educația și Sănătatea."

Din păcate, Bogdan Stanoevici nu a putut să își ducă planurile la capăt pe plan politic. Rămâne însă în memoria iubitorilor de teatru și film din România pentru performanțele sale pe scenă și pe marele ecran, unde s-a remarcat în filme precum "Noi, cei din linia întâi", "Sania Albastră" sau "Cel Ales". În 22 ianuarie ar fi împlinit 63 de ani. Acum a lăsat un gol imens în sufletul celor care l-au cunoscut și l-au apreciat.

"Întâmplarea face că am foarte mulți prieteni și foarte mulți oameni care țin la mine..."

Rămas bun, Bogdan Staneovici!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2