Date companie
 
 
 
 

Necolaiciuc, eliberat condiționat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iulie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, penitenciar, judecata, eliberat, dosare, necolaiciuc, conditionat
 

Mihai Necolaiciuc, eliberat condiționat! Tribunalul București a decis definitiv, vineri, eliberarea fostului director general al CFR. Necolaiciuc a stat nouă luni după gratii, deși avea de ispășit o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru deturnare de fonduri. El a mai cerut eliberarea condiționată, la 11 zile după condamnare, însă solicitarea i-a fost respinsă. Fostul șef de la CFR susține că este decis să îi găsească pe cei care stau în spatele condamnării și că va avea grijă să plătească pentru ce au făcut. Cât timp a stat în celula, Necolaiciuc s-a comportat exemplar, iar evaluarea făcută de angajații Penitenciarului Rahova a cântărit mult în fața judecătorilor de la Tribunalul București.

MIHAI NECOLAICIUC, fost director general, C.F.R. "- Cine v-ar vrea răul? Vă așteptați? - Mă așteptam, e un lucru normal. Nu știu, dar am să-l caut. Dintr-o companie de 70.000 oameni să fie doar unul condamnat? E normal? Eu zic că nu! Legea m-a condamnat, m-a acuzat de orice. M-au confundat cu un magazioner, nu eram director general la calea ferată. Eu trebuie să mă conformez. - Ce veți face de azi? - Vreau să îmi văd copiii."

Chiar dacă a fost eliberat din penitenciar, pentru Necolaiciuc, problemele cu justiția nu s-au încheiat. El este trimis în judecată în alte trei dosare penale. Într-unul este acuzat de abuz în serviciu și i se impută un prejudiciu de peste 60 de milioane de euro. Judecătorii l-au condamnat deja la 10 ani de închisoare, însă decizia nu este definitivă. Decizia a fost luată în 3 iunie de Judecătoria Sectorului 1, iar contestația se judecă la Tribunalul București.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2