Date companie
 
 
 
 

Nepoata vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea, suspecta de trafic de droguri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : trafic, droguri, valcea, vicepresedinte, nepoata, persu, arestata
 

O tânără de 26 de ani, din Vâlcea, a fost arestată, pe o perioadă de 29 de zile, pentru trafic de droguri! În același dosar, mai sunt cercetați fratele suspectei și un al tânăr, după ce procurorii DIICOT au descoperit în locuință jumãtate de kilogram de cannabis. Potrivit anchetatorilor, drogurile proveneau de pe două plantații ilegale, situate în județele Vâlcea și Dolj.

AMBIANTÃ "- Ești vinovată? De unde ai drogurile?

AMELIA CĂPRĂRIN, purtător de cuvânt, I.P.J. Dolj "S-a stabilit faptul că femeia în cauzã este suspectată de trafic de droguri de risc. Mai exact, cu ocazia perchezițiilor efectuate de polițiști, a fost identificată cantitatea de aproximativ 500 de grame de cannabis, în locuința acesteia, pe care o deținea în municipiul Craiova."

Familia tinerei deține o casă de vacanță în localitatea vâlceană Măldărăști. Localnicii spun, însă, că tinerii nu se ocupă cu traficul de droguri.

VOX "- Sunt oameni buni. - E familie înstărită? - Eu știu că, da! Cumpăram de la ei de aicea, că au pământ, și cumpăram nutreț, fân."

VOX "Sunt oameni respectabili. Cu prestigiu în societate. Nu sunt oameni de o talie de jos. Sunt oameni ca lumea. Nu cred eu că se pretează familiile astea la așa ceva, mai ales că frate-su e doctor."

Tânără acuzată de trafic de droguri este nepoata vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, Dumitru Perșu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2