Date companie
 
 
 
 

Nereguli grave în taximetria din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : razie, bucuresti, taxi
 

Razie printre șoferii de taxi din capitală! Polițiștii Brigăzii Rutiere au dat amenzi în valoare totală de peste 30.000 de lei și au reținut șase permise. În doar două zile de controale, care au vizat peste 150 de taxiuri, au fost reținute 15 certificate de înmatriculare pentru defecțiuni tehnice majore. De asemenea, au fost identificați opt taximetriști care nu dețineau autorizație de taxi valabilă. Prin urmare, acestora le-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pentru o perioadă de șase luni. Polițiștii au mai constatat și alte nereguli, cum ar fi lipsa oferirei bonului fiscal clientului la sfârșitul cursei, depășirea coloanei de vehicule oprite la semafor, lipsa permisului de conducere și a certificatului de înmatriculare al autovehiculului. Au fost aplicate în total 95 de sancțiuni. Verificarea transportului public de persoane în regim taxi a avut ca scop reducerea numărului de accidente rutiere și impunerea respectării normelor legale. Polițiștii recomandă persoanelor care utilizează serviciile de taximetrie să solicite bonul fiscal la finalul cursei și să nu încurajeze activitățile ilicite în domeniu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Razii în gări ( 17 Februarie 2019 )

  Amenzi în gări și trenuri! Polițiștii au acționat, de la începutul anului, pentru siguranța călătorilor, fiind organizate peste două mii de patrule. Astfel, au depistat 50 de persoane urmărite național și internațional, precum și 62 de minori lipsiți de supraveghere. Au fost depistate peste patru sute de persoane bănuite de comiterea de infracțiuni și s-au dat o mie de amenzi.

 • Șoferi băuți, drogați și fără permis, prinși de polițiști în Capitală ( 17 Februarie 2019 )

  Brigada Rutieră din București continuă raziile! Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 81.000 de lei și au reținut 19 permise auto. Cele mai multe dintre ele au fost pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului.

 • Șoferi exasperați: primăvara se numără gropile ( 2 Februarie 2019 )

  După îngheț, apar gropile! Sau cel puțin așa ne-am obișnuit în ultima perioadă. Șoferii se plâng pentru că după fiecare iarnă ajung cu mașinile în service. Astfaltul de proastă calitate sau soluțiile anti-îngheț, amestecate cu sare dată în exces, par să fie principalii vinovați pentru craterele formate în București.

 • Vacanța ”ARTfel”, la Muzeul Național de Artă al României ( 31 Ianuarie 2019 )

  Vacanță artistică pentru elevii de școală primară și gimnaziu din București! Copiii își pot pune în valoare latura creativă în cadrul unui proiect educațional lansat de Muzeului Național de Artă al României.

 • Străzi ca-n Evul Mediu, în București ( 30 Ianuarie 2019 )

  Imagini sumbre în București, capitală a unei țări membre a Uniunii Europene! Într-o eră a tehnologiilor avansate, în orașul care se pretinde a fi o metropolă europeană, există străzi care nu sunt racordate la rețeaua de apă și canalizare. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Feb. 2019

1 EUR = 4.7480 RON
0.0079
1 USD = 4.1981 RON
0.0131
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2