Date companie
 
 
 
 

Nevoiașii, umiliți la coada sărăciei pentru alimentele europene gratuite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, alimente, bucuresteni, coada, europene, sector, gratuite, umiliti
 

Sute de bucureșteni au îndurat frigul în fața Direcției de Asistență Socială, pentru ajutoarele alimentare primite de la Uniunea Europeană! Oamenii și-au luat haine groase și mâncare și s-au așezat la coadă încă din cursul nopții, pentru a fi siguri că primesc pachetele gratuite.

VOX "- De cât timp stați aici? - De ieri dimineața, de la 8. Ne-am înscris pe liste și am venit azinoapte, pe la ora 11."

VOX "- Nu știm dacă apucăm. - De la ce oră stați? - De la două fără un sfert. - Credeți că veți apuca azi? - Nu stiu! Dumnezeu știe!"

Oamenii se plâng că abia mai au ce pune pe masă, așa că alimentele gratuite sunt mai mult decât binevenite. Totuși, ei sunt nemulțumiți, din cauză că Primăria nu a găsit o soluție alternativă, ca să împartă ajutoarele în mod civilizat.

VOX "Așa cum trimite prin poștă toate prostiile și consumă atâta hartie, putea, pentru handicapați, că au o listă, să trimită data în care ești trecut pe listă, să vii să iei."

VOX "- Zece persoane, dacă intră, pe oră, să ia. Păi, sunt 30 de kilograme de făină și 20 de mălai. Sunt 600 de persoane. Uitați pe liste acolo. - Credeți că veți apuca? - Nu, că plec, doamnă, nu stau. Ce, stau ca să nu iau?"

În Sectorul 6 al Capitalei, sunt nouă mii de persoane, care trebuie să primească alimente gratuite de la Uniunea Europeană. Produsele sunt distribuite în baza actului de identitate și constau în făină, mălai, paste, ulei, zahăr, conserve din carne de porc și miere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2