Date companie
 
 
 
 

Nevoiașii, umiliți la coada sărăciei pentru alimentele europene gratuite

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ajutoare, alimente, bucuresteni, coada, europene, sector, gratuite, umiliti
 

Sute de bucureșteni au îndurat frigul în fața Direcției de Asistență Socială, pentru ajutoarele alimentare primite de la Uniunea Europeană! Oamenii și-au luat haine groase și mâncare și s-au așezat la coadă încă din cursul nopții, pentru a fi siguri că primesc pachetele gratuite.

VOX "- De cât timp stați aici? - De ieri dimineața, de la 8. Ne-am înscris pe liste și am venit azinoapte, pe la ora 11."

VOX "- Nu știm dacă apucăm. - De la ce oră stați? - De la două fără un sfert. - Credeți că veți apuca azi? - Nu stiu! Dumnezeu știe!"

Oamenii se plâng că abia mai au ce pune pe masă, așa că alimentele gratuite sunt mai mult decât binevenite. Totuși, ei sunt nemulțumiți, din cauză că Primăria nu a găsit o soluție alternativă, ca să împartă ajutoarele în mod civilizat.

VOX "Așa cum trimite prin poștă toate prostiile și consumă atâta hartie, putea, pentru handicapați, că au o listă, să trimită data în care ești trecut pe listă, să vii să iei."

VOX "- Zece persoane, dacă intră, pe oră, să ia. Păi, sunt 30 de kilograme de făină și 20 de mălai. Sunt 600 de persoane. Uitați pe liste acolo. - Credeți că veți apuca? - Nu, că plec, doamnă, nu stau. Ce, stau ca să nu iau?"

În Sectorul 6 al Capitalei, sunt nouă mii de persoane, care trebuie să primească alimente gratuite de la Uniunea Europeană. Produsele sunt distribuite în baza actului de identitate și constau în făină, mălai, paste, ulei, zahăr, conserve din carne de porc și miere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Conferința de presă a lui Nicușor Dan, bruiată de claxoane ( 18 Iunie 2020 )

  Un nou scandal cu Nicușor Dan în prim plan! Candidatul PNL susținut de USR pentru Primăria Capitalei a susținut o noua conferință de presă sabotată de mai multe mașini aparținând Primăriei Sectorului 5.

 • Controale privind programarea bolnavilor cronici în spitale ( 12 Iunie 2020 )

  Reacție la vârful Ministerului Sănătății, în cazul bolnavilor de cancer care au stat la cozi care se întindeau pe sute de metri, la Insitutul Oncologic din Cluj, deși controlul se face pe bază de programare! Pacienții...

 • Măsuri speciale pentru examene, în școlile din Sectorul 4 ( 25 Mai 2020 )

  Măsuri speciale în școlile din Sectorul 4 al Capitalei, în vederea susținerii de către elevi a examenelor naționale, care încep săptămâna viitoare! Astfel, în toate cele 13 licee și 26 de școli gimnaziale de pe raza...

 • Fântâni arteziene, sub Podul Basarab ( 3 Mai 2020 )

  În plină criză provocată de pandemie, Primăria Sectorului 6 face investiții ca-n vremurile bune! Astfel, a pus funcțiune mai multe fântâni arteziene sub Podul Basarab, cu scopul, susține edilul Gabriel Mutu, de a combate...

 • Condiții pentru vizitele de Paște la părinți ( 8 Aprilie 2020 )

  Precizări înainte de Paște, de la Poliția Română. Astfel, este permisă deplasarea la părinți pentru a le duce produse pentru masa de sărbătoare. Vizitele în ziua de Paște nu sunt însă autorizate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2