Date companie
 
 
 
 

Nicușor Constantinescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, arestat, preventiv, abuz in serviciu, proces, constantinescu, nicusor
 


Nicușor Constantinescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru abuz în serviciu, în dosarul Centrului Militar Zonal. Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost ridicat de jandarmi de la spitalul unde se internase și dus direct la Curtea de Apel. Procurorii DNA au cerut înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv, după ce Constantinescu nu s-a prezentat la nici un termen din proces. Nicușor Constantinescu a susținut că i se face o nedreptate.

AMBIANTA- Nicusor la iesire din casa

"Așa cum ati vazut si dvs. este o actiune premeditata ... acesti judecatori nu au facut cinste justitiei si dreptatii. la un moment  dat lucrurile se vor indrepta si vor raspunde toti chiar si eu pt faptele noastre. Eu sunt nevinovat."


Înainte de termenul de judecată, Nicusor Constantinescu a facut un adevărat circ. Duba de jandarmi l-a asteptat mai multe ore în fata Spitalului din Constanța.

AMBIANTA pe targa
"M-am externat acum doua ore. A fost nevoie de un mandat de aducere. N-am înțeles de ce. (...) o să merg la proces, mergeam oricum, dară dacă a fost nevoie să vină cu mandat de aducere ca tâlharii și infractorii, asta este treaba."

La sfârșitul lunii octombrie 2015, Nicușor Constantinescu a fost condamnat de Tribunalul Constanța la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul subfinanțării Centrului Militar Zonal, pentru abuz în serviciu. Condamnarea nu este definitivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2