Date companie
 
 
 
 

Nicușor Dan și-a proclamat victoria, chiar după închiderea scrutinului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : basescu, rezultate, voturi, firea, nicusor
 

Rezultatele parțiale după numărarea voturilor de la scrutinul pentru alegerile locale confirmă victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, Nicușor Dan, în cursa pentru Primăria Capitalei. Aseară, după comunicarea exit poll-ului, Nicușor Dan și-a proclamat victoria în avans.

NICUȘOR DAN, candidat susținut de PNL și USR PLUS „Astăzi este ziua de naștere a noului București. Am încredere că după numărătoarea voturilor voi fi primarul Capitalei și vă garantez că, de la momentul învestirii, vom începe construcția noului București.”

Candidata PSD, Gabriela Firea, s-a arătat reticentă cu privire la rezultatul favorabil lui Nicușor Dan.

GABRIELA FIREA,candidat PSD „Tradițional și din experiențele anterioare, dimineață sau spre dimineață vom ști exact care este rezultatul real al alegerilor, cel puțin așa s-a întâmplat în București acum patru ani de zile.”

Candidatul PMP, Traian Băsescu, s-a arătat muțumit de rezultate și l-a felicitat pe Nicușor Dan. Nu a ratat, însă, ocazia de a lansa comentarii ironice la adresa celorlalți competitori, în special la adresa Gabrielei Firea. De altfel, Traian Băsescu nu a ascuns nici în campania electorală faptul că ținta sa era eliminarea candidatei PSD din cursa pentru obținerea unui nou mandat la Primăria Capitalșei.

TRAIAN BĂSESCU, candidat PMP ”Vreau să-l felicit pe Nicușor Dan. Este noul primar general al capitalei. Am văzut că doamna Firea speră că spre dimineață se schimbă numărătoarea. Nu doamnă, nu-i ca la Geoană, aici e treabă sigură. Deci doamna Firea, ați pierdut, mergeți acasă. PMP-ul față de nivelul extraordinar de polarizare pe care l-a realizat electoratul nu poate să fie decât mulțumit. Practic am realizat scorul de la europarlamentare, ne-am fi dorit mai mult, dar suntem mulțumiți că n-am ajuns ca partidul lui Tăriceanu la 1,5 % sau a lui Ponta la 1%, deci dintre partidele mici am devenit cel mai mare partid. Am văzut entuziasmul lui Ludovic, vreau să-i spun că are 17% în București, să zică bogdaproste că l-a luat la subțioară Barna.”« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2