Date companie
 
 
 
 

Ninsoarea, ploaia și poleiul le-au dat șoferilor mari bătăi de cap

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Decembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, ninsoare, soferi, accidente, iarna in tara, polei, drumari, masini de deszapezire, antiderapant
 

IALOMIȚA
Ninsoarea, ploile, dar mai ales poleiul au adus mari necazuri șoferilor. Din cauza stratului de gheață, in localitatea ialomiteana Căzănești doua tiruri s-au răsturnat pe șosea, iar alte două au ajuns în șanț.

AMBIANȚĂ: "Hai, hai, dreapta, haide, haide!"

prin telefon: agent - sef IONEL MOCANU - politia rutiera Ialomita: "Recomandãm conducãtorilor auto sã circule cu o vitezã redusã, pentu a evita accidentele rutiere, sã pãsteze o distantã regulamentarã fatã de autovehiculele din fatã, astfel încât sã poatã opri în conditii de sigurantã."

BUZĂU
La Mihăilești, în județul Buzău, o persoana a ajuns la spital in stare grava, dupa ce 3 mașini au intrat in coliziune. Intre Buzău și Brăila s-a circulat cu mare dificultate.

VOX: "Gheatã pe asfalt, o rafalã, m-a aruncat aici!"
VOX: "Gheatã, gheatã! N-am vãzut nicio masinã cu nisip!"
VOX: "Luciu de gheatã! -Cu ce vitezã ati mers? -30, 40!"

MEHEDINȚI
Pe multe drumuri din Mehedinți, utilajele de deszăpezire au apărut abia după prânz.

AMBIANȚĂ (masina patineazã)
VOX: "-Au bãgat utilaje? -Acum vine din spate!"
AMBIANȚĂ (utilaj de deszapezire)

BISTRIȚA-NĂSĂUD
În pasul Tihuța, DN 17 a ramas mult timp necurățat. In loc să fie la treabă, drumarii se odihneau într-un local.

AMBIANȚĂ: "- De ce nu sunteti pe drum? - A intrat soferul sã bea o cafea. - Unde ar trebui sã fiti acuma? - O mers soferul sã bea o cafelutã. Soferul îi obosit. - Unde ar trebui sã fiti acum? - Hai, domnule, lasati-mã în pace."
VOX: "Foarte greu. Se circulã greu. Zãpadã... nu-i curãtat. Pãi dacã ei stau la crâsmã, cine sã curete!"
VOX: "La Mestecãnis, începând de la Vatra Dornei pânã la Câmpulung e dezastru. Este, ce sã vã zic, te poti da cu sania."

IAȘI
Drumarii din Iași au fost nevoiți să mărească procentul de sare din amestecul antiderapant pe care îl împrăștie pe străzi. Au existat, însă, și șoferi fericiți. Câțiva tineri nu au ratat ocazia să încerce manevre mai puțin obișnuite cu mașinile, chiar în fața Palatului Culturii.

AMBIANȚĂ (drifturi)

Din păcate, chiar dupa ce poleiul incepuse sa dispara de pe sosele, un grav accident produs pe E85, in judetul Buzău, s-a soldat cu 4 victime. Șoferul unei masini nu a păstrat distanța regulamentară față de un TIR și a intrat direct în spatele autocamionului. Trei bărbați- soferul de 29 de ani si pasagerii din spate- au murit pe loc, iar o femeie a decedat la spital.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2