Date companie
 
 
 
 

Ninsori, ploi, polei și vânt, în București și în 27 de județe

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ploi, vant, bucuresti, meteorologi, judete, polei, ninsori, cod, galben
 

Cod galben de ninsori, ploi, polei și vânt, în București și 27 de județe! Zece județe din sudul și sud-vestul țării vor fi, din această seară, sub avertizare cod galben de precipitații mixte și polei, iar de luni după-amiază până marți seară, avertizarea se va extinde pentru București și alte 17 județe, unde va ninge și se va depune un strat de zăpadă de 10-15 centimetri. Meteorologii precizează că, pe arii restrânse, în regiunile sudice și centrale se mențin condițiile de producere a poleiului. În județele Buzău și Vrancea a nins deja abundent, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

AMBIANȚĂ "-Cum e ? A nins mult? - A nins, s-a depus."

Câțiva șoferi amatori de senzații tari s-au adunat în parcarea unui supermarket pentru a face drifturi pe zăpadă.

VOX "- Cum e? Vă distrați? - Frumos, un pic așa, ca de început de iarnă. - Consum de benzină sau nu vă mai gândiți la asta? - Distracția pe primul loc!"

VOX "Pe vremea asta e cel mai frumos cu mașina."

La Băile Tușnad, oamenii s-au trezit cu mașinile acoperite cu un strat gros de gheața, iar străzile luceau ca sticla.

VOX "Când am venit, astăzi, să-mi deschid mașina, e un strat de gheața, vedeți și dumneavoastră, de jumate de centimetru, peste tot. E un strat gros de gheață, nici nu știu cum s-o deschid, dacă se deschide."

VOX "- Cum e carosabilul? - Destul de greu. - Alunecă? - Alunecă, și eu fac drumul ăsta zilnic și, aseară, accidente după accidente, din cauza poleiului."

În condiții de ninsoare și polei, șoferii sunt sfătuiți să își echipeze corespunzător mașinile înainte de a porni la drum, să circule cu viteză redusă, și să respecte semnificația indicatoarelor și recomandările polițiștilor de la Rutieră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2