Date companie
 
 
 
 

Nivelul decibelilor din cluburile bucureștene, măsurat de Poliția Locală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Iulie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : politia, amenzi, bucuresti, club, zgomot, locala, decibeli
 

Depășirea nivelului de zgomot în cluburile din București, sancționată! Potrivit anunțului Primăriei Capitalei, Poliția Locală execută acțiuni de monitorizare și control a activităților desfășurate în cluburi, în vederea evitării producerii de disconfort fonic. Astfel de acțiuni au loc, în special, în zonele mixte, unde spațiile de relaxare sunt situate în apropierea celor de locuit.

COSMINA STOIAN, reporter ”Operatorii economici care nu respectă prevederile legale privind nivelul de zgomot riscă sancțiuni cuprinse între 30.000 și 60.000 de lei. Mai mult, în cazul în care sunt înregistrate depășiri majore ale nivelului de zgomot, agenții economici pot fi sancționați chiar și prin suspendarea activității.”

Weekendul trecut, Poliția Locală a primit numeroase sesizări care atrag atenția asupra disconfortului provocat de muzica dată la maximum. Cele mai multe sesizări vin din partea vârstnicilor, care nu mai suportă decibelii care poluează fonic mediul în care trăiesc. Pe parcursul întregului week-end, în intervalul 22.00 - 04.00, inspectorii au efectuat măsurători sonometrice pentru constatarea depășirilor nivelului de zgomot în zona de nord a Capitalei, respectiv în proximitatea restaurantelor și cluburilor din Parcul Herăstrău.

VOX  ”Din moment ce este un club, este făcut pentru muzică, zgomot, nu ar trebui să deranjeze. Exact! Este pentru muzică. Eu personal nu sunt deranjată, dar mai sunt bătrâni care depun sesizări.”

VOX ”- Sunteți deranjară de muzica dată prea tare în cluburi? - Da, de foarte multe ori, da. Și chiar pe stradă, sâmbete, duminicile, nu te poți odihni din cauza la muzică. Eu nu zic să nu asculte sau să nu se distreze dar mai moderat, mai normal.”

Controalele Poliției Locale se vor desfășura în fiecare week-end. De la începutul anului 2019 și până în prezent, pentru nerespectarea prevederilor legale privind protecția mediului, au fost aplicate 44 de sancțiuni agenților economici din Centrul Istoric și din parcurile Capitalei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Falsul medic care efectua microchirurgie estetică, cercetat penal ( 3 Decembrie 2020 )

  Un alt medic estetician fals, depistat de oamenii legii! Serviciul Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie, care pretindea ca este medic, efectua...

 • Un locuitor din Chiajna critică ironic măsura carantinării ( 23 Noiembrie 2020 )

  Carantinarea localităților de lângă capitală a stârnit indignarea locuitorilor, care o consideră o măsură fără rost. Oamenii spun că o astfel de măsură încurcă și mai mult viața de zi cu zi, fără a avea...

 • Emy, dansatoarea pe manele, candidat pentru funcția de inspector D.S.P. ( 20 Noiembrie 2020 )

  Candidatură bizară, la Direcția de Sănătate Publică București! Emy, o tânără dansatoare de manele, apare candidată pentru un post de inspector la D.S.P.. Potrivit B1 TV, dansatoarea, Maria Emylia Florescu pe...

 • Amenzi de 8,6 mil. de lei într-o săptămână ( 7 Noiembrie 2020 )

  Amenzi drastice pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii epidemiei de infectări cu noul coronavirus!

 • Restricții prelungite ( 2 Noiembrie 2020 )

  Restricțiile actuale din Capitală se mențin! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit în această dimineață pentru a stabili măsurile pentru următoarele două săptămâni. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2