Date companie
 
 
 
 

Noaptea bibliotecii, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, noapte, biblioteca, sadoveanu, metropolitana, cantemir
 

Noapte albă cu degustări de carte, în București, organizată de Bibliotea Metropolitană! Aflat la cea de a VII-a ediție, proiectul Nocturna Bibliotecii a cuprins și în acest an o serie de activități cultural educative interesante, lectură, teatru, expoziții, atelier de creativitate sau Escape Room. Toate aceste acrivități au fost concentrate în două instituții de cultură reprezentative pentru Capitală: Bibliotea ”Mihail Sadoveanu” și Biblioteca ”Dimitrie Cantemir”.

RAMONA MEZEI, director general, Biblioteca Metropolitană "Biblioteca Metropolitană invită publicul cititor la o noapte albă cu degustări de carte. Nocturna bibliotecii se află la cea de a șaptea ediție și cuprinde o serie de activitați cultural-educative care se vor desfășura în două dintre locațiile noastre."

VOX "Oamenii mi s-au părut foarte primitorii de asemenea doritori de a afla lucruri noi despre istoria țării noastre mai ales despre acest moment important al patriei noastre cum este Marea Unire. M-am bucurat să i vad pe copii adunați și dornici de a cunoaște, receptivi în același timp."

În sediul Bibliotecii “Mihail Sadoveanu” publicul a putut admira expoziția “Soldați și Generali”, realizată de liceeni, dar și colecția “Istorie cu blazon”, dedicată vechilor elite românești prezentată de istoricul și scriitorul Filip Lucian Iorga. Simultan, în Biblioteca “Dimitrie Cantemir” copiii au avut parte de ateliere de lectură sonoră, în cadrul căruia au avut ocazia să interpreteze personajul preferat dintr-o carte citită recent. De asemene, copiii au participat la un atelier de creativitate, în care fiecare și-a demonstrat măiestria în confecționarea unor obiecte.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2