Date companie
 
 
 
 

Noi acuzații de purtare abuzivă, la adresa polițiștilor Secției 16 din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Martie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fals, politisti, incatusat, purtare, abuziva, sectia16
 

Ies la iveală noi fapte revoltătoare ale polițiștilor de la Secția 16 din București. Indivizii care aveau misiunea de a da siguranță și încredere populației ar avea un adevărat istoric de fapte din registrul grupărilor de interlopi, ce au stat ascunse, până acum, publicului. În februarie 2018, un bărbat a fost trântit la pământ, încătușat și umilit de doi polițiști, pe o stradă din Sectorul 4, apoi a fost dus la Secției 16. Motivul: omul ar fi parcat mașina în mod necorespunzător. Ulterior, sora acestuia care a mers la secție să-și caute fratele a avut parte de același tratament.

VLAD ALEXANDRU, reclamant „Am ieșit afară din magazine, cu restul în mână, abia am putut să închid ușa, la care trei mașini de poliție veneau patrulând dinspre secția 16 de poliție. Domnul Șeicaru coboară din mașină și mă ia la înjurături. Având buletinul în buzunar, am încercat să mă legitimez corespunzător în fața dumnealor. Ei m-au încătușat, m-au pus pe burtă, pe mașină. M-au adus în fața secției de poliție, târât. Sora mea, între timp, a venit în fața secției și a cerut explicații: de ce, pentru ce? În prima secundă, domnul Șeicaru a dat ordine domnului Lupu Răzvan să o încătușeze, fără drept de apel.” 

În cele din urmă, cei doi frați au primit acasă procese verbale de contravenție, unde erau invocate motive și fapte neveridice. Potrivit bărbatului agresat de polițiști, faptele nu au putut fi demonstrate, întrucât înregistrările de pe camerele de supraveghere din zonă au fost șterse, iar martorii oculari au refuzat să dea declarații. Cei doi polițiști fac parte din comandoul care i-a torturat pe cei doi tineri, în scandalul izbucnit recent. Este vorba de Viorel Constantin Șeicaru și Răzvan Viorel Lupu. Victima acestor abuzuri, Vlad Alexandru, a înaintat o plângere penală, pe numele celor doi polițiști și cere sancționarea acestora. El a primit abia acum o citație, prin care i se solicită prezentare Poliție, în calitate de persoană vătămată.

prin telefon: CIPRIAN ROMĂNESCU, purtător de cuvânt, Poliția Capitalei „Dorim să precizăm că Direcția Generală de Poliție a Municipiului București nu tolerează fapte de purtare abuzivă din partea polițiștilor care activează în această direcție.” « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2