Date companie
 
 
 
 

Noi controale la un complex comercial de la marginea Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jandarmi, razii, oamenii legii, inspectori Garda Financiara, Brigada Speciala de Interventie, agenti vamali, complex comercial, marfa confiscata
 

Zeci de inspectori ai Gărzii Financiare din Bucuresti, însoțiți de jandarmi de la Brigada Specialã de Interventie si agenti vamali au continuat raziile la standurile unui cunoscut complex comercial de la marginea Capitalei. Multi vanzatori au închis magazinele când i-au vãzut pe oamenii legii. Inspectorii au tãiat lacãtele si au confiscat mărfurile gãsite.

AMBIANȚĂ (sparg lacãtul)

STELIAN CONSTANTIN - director Garda Financiara Bucuresti: "Comerciantii nu pot face dovada folosirii si exploatãrii locatiei, a punctului de lucru, pentru cã deþin contracte false. Confiscãm marfa, mergem mai departe. Unii comcercianti sustin cã afacerile le merg foarte prost si abia pot trãi de pe o zi pe alta, dar nu se feresc sã-si etaleze bijuteriile din aur masiv sau masinile scumpe".

AMBIANȚĂ: "Noi muncim aici pentru zece milioane si ãstia ce ne fac? Ne dau ei bani nouã? (...) Ne distrug familiile; avem si noi copii acasã."

Inspectorii de la Garda Financiarã au verificat si luni acest complex comercial. În urma celor douã controale, s-au dat amenzi de zeci de mii de lei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2