Date companie
 
 
 
 

Noi perspective economice în relațiile cu țările din Asia de Sud-Est

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Laos, relatii economice
 

Romania deschide noi perspective economice în relațiile cu țările din Asia de Sud-Est. Un pas important este înființarea consiliului de colaborare economică România-Laos, stat care si-a deschis si un consulat onorific la Bucuresti. Țară in plina dezvoltare, Laos beneficiază de o rată de crestere anuală intre 4 și 7% în ceea ce privește economia și de 20 de procente la numărul de turiști.

prof. dr. ANTON CARAGEA, director. I.R.I.C.E.: "Inaugurarea consiliului de colaborare Romania- Laos reprezinta un moment extrem de important al economiei tarii noastre. Laosul este principalul partener diplomatic al Romaniei in regiunea Asia de Sud-Est"

MIHAI PRUNDIANU, președinte, Consiliul de Afaceri România-Laos:  "Cum spuneam noi comunistii de romani, am avut-o noi capitalistii de romani, De-abia invatam sa exportam, acesta este si rolul acestei legaturi pe care o incercam astazi, este o legatura economica si tehnologica si produsele romanesti sa fie prezente in Laos."

IONEL AGRIGOROAEI, președinte, Grupul Parlamentar România-Laos: "Se vede eficiența, dar mai ales cand finalul lor este finalizata cu contracte economice, schimburi comerciale si economice.Aceasta reprezentanta a Laosului in Romania este o mare realizare."

In perioada 4-11 mai 2013, o delegatie condusa de prof. dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, a vizitat Republica Populara Democrata Laos, la invitatia Excelentei Sale, premierul Thongsing Thammavong.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2