Date companie
 
 
 
 

Noii miniștri ai Guvernului Dăncilă II au depus jurământul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, ministri, juramant, Vasilescu, iohannis, dancila, laufer
 

Guvernul Dăncilă II, operațional! Noii miniștri au depus jurământul, în această după-amiază, la Palatul Cotroceni, în prezența președintelui Klaus Iohannis, care anunțase, mai devreme, într-o declarație de presă pe cine acceptă de pe lista prezentată de PSD și pe cine respinge.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Se numesc în funcția de membru al Guvernului următorii: domnul Leș, ministrul Apărării, domnul Budăi, ministrul Muncii și Justiției Sociale, domnul Bădălău, ministrul Economiei, domnul Breaz, ministrul Culturii și Identității Naționale, domnul Petrescu, ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale, domnul Matei, ministrul Tineretului și Sportului."

Referitor la respingerea nominalizării Liei Olguța Vasilescu la Ministerul Transporturilor, înainte de a lua o decizie, șeful statului a primit o scrisoare de la două asociații civice ieșene care militează pentru construirea Autostrăzii Iași - Târgu Mureș. În document, cele două ONG-uri își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că Lia Olguța Vasilescu ar putea prelua funcția de ministru al Transporturilor, deși nimic din activitatea ei nu o recomandă pentru preluarea acestei funcții. În declarația de presă susținută astăzi,Klaus Iohannis a precizat și că remanierea guvernamentală propusă de PSD este o soluție slabă.

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Sunt în continuare de părere că soluția corectă pentru România ar fi fost, și este în continuare, soluția înlocuirii acestui Guvern, care a creat foarte multe probleme României".

Surse din sânul PSD au menționat că o soluție privind situația de la Transporturi și de la Dezvoltare Regională va fi discutată în ședința convocată în această seară, la care vor participa liderii partidului, în frunte cu Liviu Dragnea.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2