Date companie
 
 
 
 

Noile numiri din Ministerul Sanatatii starnesc nemultumiri in UDMR

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Ianuarie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : boc, nemultumiri, udmr, ministerul, sanatatii, ritli, numiri, georgescu, cepoi
 

Numirile din ministerul Sănătății au stârnit nemulțumiri în rândul celor de la UDMR. Senatorului Fekete Levente i se pare bizar faptul că ministrul Ladislau Ritli nu a fost consultat cu privire la desemnarea lui Andrei Georgescu si Vasile Cepoi în funcții de conducere. Emil Boc a semnat numirea șefului Direcției de Sănătate Publică Iași, Vasile Cepoi, în funcția de secretar de stat.

VASILE CEPOI, secretar de stat în Ministerul Sănătății "- De numirea asta ati discutat cu ministrul? -Nu, nu. -Doar cu premierul? - Doar cu premierul. Eu cu domnul ministru am avut mai multe intalniri, ne cunoastem de foarte multa vreme, am colaborat bine si sigur vom colabora in continuare."

Seful unitatii de primiri urgențe de la Spitalul Universitar din Capitală, Andrei Georgescu, este noul subsecretar de stat, în locul lui Read Arafat.

prin telefon: ANDREI GEORGESCU, subsecretar de stat în Ministerul Sănătății "SMURD nu va fi desființat niciodată. Va fi îmbunatatit si va fi un fanion al Romaniei in ce priveste sistemul de urgență.''

In schimb, Tudor Ciuhodaru, medic la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași, a fost eliberat din funcția de consilier onorific pe probleme de urgență al ministrului Sănătății, pe care o deținea de doar două zile.

GHEORGHE NICHITA, primarul orasului Iași "Ciuhodaru spune ca el l-a propus pe Cepoi. Daca ar putea, i-ar pune cianura, n-au fost prieteni. Vasile Cepoi e un profesionist."

Tudor Ciuhodaru este convins că schimbarea sa a fost una politică.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2