Date companie
 
 
 
 

Nou târg de Crăciun, în București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targ, craciun
 

S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

IOANA POPESCU, organizator
"Propunem sărbători tradiționale și în cele 130 de căsuțe bucureștenii se pot bucura de bunătăți tradiționale, dulciuri gătite ca la mama acasă."

VOX: "Avem ciolan de porc, pomana porcului toate bunătățile tradiționale."

VOX: "Va asteptam la targul din piata Constituției incepand de azi până pe 26 decembrie cu plăcinte cu brânză dulce, brânză sărată, găluști cu prune, toate sunt făcute ca la mama acasă."

Atmosfera târgului va fi completată de melodiile mai multor artiști îndrăgiți, printre care Grigore Leșe, Ștefan Hrușcă, Horia Brenciu & HB Orchestra, Connect-R, Nicole Cherry, Ștefan Bănică sau Holograf. În Piața Constituției s-au impus restricții de circulație iar oamenii legii recomandă șoferilor rute ocolitoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2