Date companie
 
 
 
 

Nou termen pentru declarația 600

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : declaratie, ANAF, spp
 

Depunerea formularului 600, prelungită! Guvernul a adoptat în ședința de guvern de astăzi o Ordonanța de Urgență privind prorogarea termenului pentru depunerea declarației 600 de la 31 ianuarie, până în 15 aprilie. Ministerul Finanțelor va trebui apoi să găsească o soluție permanentă care să vizeze depunerea unui singur formular de către cei cu activități independente. Potrivit unui comunicat al Executivului, măsura a fost luată în scopul creșterii gradului de conformare a contribuabililor la noile cerințe de raportare și îndeplinire a obligațiilor declarative instituite pentru stabilirea contribuțiilor sociale obligatorii - contribuția de asigurări sociale și de asigurări sociale de sănătate”. Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Ministerul Finanțelor va trebui apoi să găsească o soluție permanentă care să vizeze depunerea unui singur formular de către cei cu activități independente. Potrivit Executivului, au fost depuse aproximativ 28.500 de formulare dintr-un total de 210.000 estimat la nivelul anului 2016.

O altă problemă a Executivului aflat la început de mandat este protecția! Astfel, membrii cabinetului au renunțat la Serviciul de Protecție și Pază.

ROXANA DUMITRICĂ, reporter

"Decizia premierului de a renunța la protecția SPP a fost anunțată oficial. Viorica Dăncilă a precizat că toți miniștrii au aceeași opțiune și că nu are nicio problemă cu ofițerii SPP, a căror muncă o respectă, nici cu instituția."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2