Date companie
 
 
 
 

Noul an școlar a început în prezența președintelui Klaus Iohannis și a premierului Victor Ponta

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ponta, targoviste, elevi, jiu, an, scolar, colegiul, iohannis, tg
 

Președintele Klaus Iohannis și premierul Victor Ponta au fost alături de copii, în prima zi de școală! Șeful statului a participat la deschiderea anului școlar la Colegiul Economic ”Ion Ghica” din Târgoviște, alături de ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, iar șeful Executivului a fost la Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu" din Târgu Jiu. La Târgoviște, Klaus Iohannis le-a spus elevilor că a ales să vină la acest colegiu pentru că este "unul dintre exemplele de performanță, conectare cu realitate și inițiativă".

KLAUS IOHANNIS, președintele României "Nu cred că ceea ce contează este cantitatea informațiile, ci capacitatea lor de a asigura un fundament de cunoștiințe și valori, de a pregăti drumul în viață al celor care ies de pe băncile școlilor". 24-21-24:41 "O educație performantă nu produce șomeri, ci absolvenți cu perspective de carieră, care sunt competitivi și așteptați pe piața muncii. Aici, parteneriatul cu mediul privat este esențial și trebuie încurajat. "

La rândul său, Victor Ponta a precizat la Tg. Jiu că a ales această unitate de învătământ deoarece a avut promovabilitate de sută la sută la examenul de bacalureat.

VICTOR PONTA, premierul României "Le mulțumesc profesorilor pentru munca pe care o fac zi de zi, alături de elevi. Spunea domnul director că am reușit să reparăm un pic din relele trecutului, să-și primească salariile la timp, să-și primească drepturile pe care le meritau, de asemenea, personalul nedidactic pentru că o școală funcționează nu doar cu profesori, ci și cu personalul nedidactic și vreau să îi asigur că și în viitor sănătatea și educația vor fi domeniile în care toți banii pe care îi avem îi vom investi atât pe zona de salarizare căt și în zona condițiilor create".« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2