Date companie
 
 
 
 

Noul Cod Fiscal, aprobat în martie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : guvern, cod fiscal
 

Guvernul va aproba Codul Fiscal în 18-25 martie. În sedința de Guvern de astăzi, premierul Victor Ponta a lăudat programul fiscal. Ba mai mult, a susținut că nimeni din România nu are un program mai bun decât cel propus de către Executiv.

VICTOR PONTA, premierul României: "Dincolo de câteva mici critici de la cei care ziceau că au ei un program mai bun, dar nu îl au - un program mai bun decât cel pe care noi l-am propus n-are cine să aibă în România - important este că, după trei ani de muncă, putem să facem și reducerea TVA și toate celelalte măsuri și, mai ales, avem pe termen mediu și lung un plan și o strategie foarte clară de dezvoltare economică."

În urmă cu o săptămână, președintele Klaus Iohannis a declarat că are mari semne de întrebare privind reducerile fiscale anunțate de Guvernul Ponta. Acesta a arătat că, per ansamblu, ideile sunt luate din propunerile PNL sau ale sale, dar că Guvernul nu arată cum va gestiona reducerea de impozite și taxe. Măsurile de relaxare fiscală propuse prin noul Cod Fiscal, precum reducerea TVA și a CAS, vor duce la neîncasarea unor venituri bugetare de peste 37 miliarde lei în patru ani, din care jumătate va fi recuperată pe baza efectului pozitiv care va fi înregistrat în economie, potrivit estimărilor Guvernului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2