Date companie
 
 
 
 

Noul director al Loteriei Române a descoperit nereguli grave săvârșite de vechea conducere

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : jocuri, romana, insolventa, achizitii, loteria, ghita, adaosuri
 

Loteria Română a fost la un pas de a trage lozul necâștigător al insolvenței! Așa susține noul director, Dan Ghiță, care acuză fosta conducere a Loteriei. El spune că a găsit în ultimul raport al Curții de Conturi date despre contracte păguboase, achiziții la suprapreț sau informații despre sabotarea activității propriilor agenții.

DAN GHIȚĂ, director general Loteria Română "Achiziția unui soft care pe piața liberă costă 300-350 de euro, Loteria Românã l-a cumpãrat cu 1,7 milioane de euro."

Potrivit lui Ghiță, Loteria a cumpărat mașini cu adaosuri comerciale de pânã la 9 mii de euro și a folosit informații interne în favoarea rudelor și prietenilor foștilor șefi.

DAN GHIȚĂ, director general Loteria Română "Dupã douã-trei luni, încurajând mandatara și descurajând propria agenție se ajungea în punctul în care agenția companiei de stat nu mai supraviețuia."

Potrivit Raportului Curții de Conturi, pagubele au fost și mai mari din cauza contractelor pentru jocuri de noroc, din care câteva firme grecești primesc până la 70 la sută din încasări. În acest timp, Loteria a pierdut sute de milioane de lei, iar încasările ar fi scăzut la jumătate fațã de anul 2007.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2