Date companie
 
 
 
 

Nuntă în familia Național TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 August 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : meteo, stoian, national, stare, nunta, civila, neamtu, valentin, cosmina
 

Nuntă în familia Național TV! Colega noastră de la meteo, Cosmina Neamțu, și iubitul ei, Valentin Stoian, au spus ”da” la ofițerul stării civile.

AMBIANȚĂ "- Cetățene Stoian Valentin Daniel, de bună voie și nesilit de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeana Neamțu Cosmina Andreea? - Da! - Cetățeană Neamțu Cosmina Andreea, de bună voie și nesilită de nimeni, iei în căsătorie pe cetățeanul Stoian Valentin Daniel? - Da! - În urma consimțământului dumneavoastră liber exprimat, vă declar căsătoriți!"

AMBIANȚĂ "Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască! Mirii să trăiască!"

Mirii au dorit să vină în fața ofițerului de stare civilă îmbrăcați în costume tradiționale românești.

COSMINA SI VALENTIN STOIAN "În primul rând pentru că suntem români și ne reprezintă și am vrut să fie un moment mai special."

Cosmina și Valentin sunt împreună de 10 ani și se iubesc la fel ca în prima zi.

COSMINA SI VALENTIN STOIAN "Este primul eveniment important din viața noastră. Suntem foarte fericiți că avem părinții alături de noi, prietenii, colegii de serviciu. Am vrut să creăm un moment special."

La cel mai important moment din viața lor de până acum, Cosmina și Valentin au fost înconjurați de familie, prieteni și colegi. Mai emoționați decât ei au fost, însă, părinții lor.

GINA NEAMȚU, mama miresei "E o zi importantă pentru mine! Căsătoria fiicei mele!"

VLADIMIR STOIAN, tatăl mirelui "Un moment frumos, fericit, din viața noastră."

Cosmina și Valentin, vă dorim ”Casă de piatră” și să vă iubiți la fel de mult toată viața!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 26 iunie, Ziua Drapelului Național ( 26 Iunie 2021 )

  Ziua Drapelului Național al României este celebrată, astăzi, cu onoruri militare și ceremonii religioase. Ziua Drapelului Național a fost instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, când guvernul revoluționar...

 • Clotilde Armand vrea stare de alertă în Sectorul 1, din cauza gunoaielor ( 4 Iunie 2021 )

  Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, solicită Prefecturii București declararea stării de alertă în Sectorul 1, din cauza crizei gunoaielor. Potrivit prefectului Alin Stoica, o decizie privind convocarea...

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi ( 14 Septembrie 2020 )

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Starea de alertă va fi prelungită, a anunțat Klaus Iohannis ( 15 Iulie 2020 )

  Starea de alertă va fi prelungită cu încă 30 de zile! Anunțul a fost făcut de către șeful statului, Klaus Iohannis, după o întrevedere cu premierul Ludovic Orban, precum și cu mai mulți miniștri și consilieri prezidențiali.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2