Date companie
 
 
 
 

O adolescentă olimpică din Constanța a murit în somn

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, moarte, adolescenta, olimpica, respiratorii, subita, cardiac
 

Anchetă la Constanța, după ce o adolescentă a murit în somn, în urma unei banale infecții respiratorii. Fata era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Constantin Brătescu. Familia este devastată.

AMBIANȚĂ "Nu se poate un copil atât de tânăr să se ducă în pământ. Nu se poate!"

Problemele au început joia trecută, când Sandra credea că are o banală răceala. Părinții i-au dat medicamente, iar luni fata s-a întors la Constanța, unde locuia cu iubitul ei. În timpul nopții, băiatul a auzit-o cum se îneacă și a sunat a sunat la 112. Medicii sosiți de urgență au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes.

VOX "La 1 jumate ne-a sunat bunica și ne-a zis a murit, a murit. Și soțul a zis fratele meu Fănel a murit? Nu, Sandra. Ne-am ridicat și am zis nu se poate!"

VOX "Ca un trasnet, parcă mi-a băgat cineva un cuțit în inimă."

În ziua tragediei, fata a mers la școală, chiar dacă nu se simțea prea bine.

VOX "Luni a iesit la tablă și mi-a scris tot eseul, că am avut ore. O durea doar în capul pieptului și mi-a spus că nu poate să vorbească, doar să scrie. Și că s-a chinuit să facă eseul ăla."

VOX "Emoțiile în mare pentru bac, pentru medii, pentru admiterea la facultate, da, au contribuit."

În urma autopsiei, cadrele medicale au constatat că fata suferea de o infecție respiratorie puternică. Netratată corect, boala i-a provocat problemele cardiace care i-au fost fatale.

VOX "Sunt citate cazuri în care aceste virusuri aparent inofensive se localizează la nivelul mușchiului cardiac, ce pot determina moarte subită."

Sandra se pregătea de Bacalaureat și peste o săptămâna urma să participe la banchetul de absolvire a clasei a XII-a. Ea era olimpică la istorie și elevă de zece.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2