Date companie
 
 
 
 

O angajată a Jandarmeriei Bacău și o femeie de serviciu din Brăila au redat păgubașilor banii pierduți de aceștia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacau, bani, scoala, jandarmeria, angajata, femeie, serviciu, avocat, Braila, portofel, servieta, omenie, gest
 

Gest de omenie în Bacău. O angajată a Jandarmeriei a găsit lângă clădirea Judecătoriei o servietă cu 5 mii de euro, în care se aflau și numeroase documente juridice. Femeia a înapoiat-o celui care o pierduse, un avocat din Baroul băcăuan.

MIHAELA ROMAN, angajată, I.J.J. Bacău "Am rugat o persoană de sex masculin sã ridice geanta și sã mã însoțeascã la postul nostru de ordine interioarã."

prin telefon: ALEXANDRU ENĂCHESCU, avocat, Baroul Bacău "S-a fãcut proces verbal, nimic nu lipsea, totul era în regulã. A fost un gest care meritã rãsplãtit."

MIHAELA ROMAN, purtător de cuvânt, I.J.J. Bacău "- Domnului i-au fost restituiți banii în prezența unui martor-asistent. A a fost foarte bucuros. - V-a mulțumit? - Sigur că da!"

Caz similar și în Brăila, unde o femeie de serviciu de la o școală a găsit în mijlocul străzii un portofel cu 1.900 de lei. Ea nu s-a gândit vreo clipă să cheltuiască banii și s-a adresat imediat autorităților.

VOX "- Mi-a fost și fricã sã pun mâna pe el. L-am luat în mânã. Am intrat în chioșc la vânzãtoare, am întrebat-o ce sã fac și m-am hotãrât sã vin la politie sã-l predau. – Vã felicit pentru decizia pe care ati luat-o dumneavoastră! – Multumesc!"

Polițiștii au identificat-o imediat pe cea care a pierdut portofelul, o constănțeancă de 28 de ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2