Date companie
 
 
 
 

O asistentă dintr-un azil din Craiova este acuzată că a bãtut o bătrână

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : craiova, asistenta, camin, femeie, batrani, lovit, rupt, mana, acuzata, schizofrenie, infirmiera
 

O asistentă de la un centru de îngrijire a bătrânilor din Craiova este anchetată, pe motiv că ar fi bătut o femeie și i-ar fi rupt mâna. Dezvăluirile au fost fãcute de o infirmieră din cadrul aceleiași instituții. Ea spune că bătrâna internată în cămin a fost bătută în cursul nopții, din cauză că a refuzat să primeascã tratamentul.

GEORGIANA GABROVEANU, infirmeră "Asistenta a lovit-o pe femeie și i-a rupt mâna. Bãtrâna mi-a spus cã a fost bãtut-o și, când a pus mâna sã se apre, i-a rupt mâna."

Infirmiera susține că șefii centrului au dus-o abia a doua zi, la spital, pe bătrâna care suferã de schizofrenie.

GEORGIANA GABROVEANU, infirmeră "Au încercat sã mușamalizeze începând de la directorul general și pânã la șeful de centru. Așa ceva nu se poate."

FLORIN STANCU, director, D.G.A.S.P.C. Dolj "Dacã se constatã de la procedurile de la regulament, abuzuri sau orice alte fapte de natura abaterilor disciplinare, se constituie comisia de disciplinã, se ancheteazã și se ajunge sau nu la sancționarea celor vinovați. Suntem în etapa în care facem verificãri, pentru a vedea care sunt condițiile în care s-a ajuns în aceastã situație."

Asistenta acuzată că a lovit-o pe femeia suferindă și șefa căminului de bâtrâni au refuzat sã comenteze acuzațiile.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2