Date companie
 
 
 
 

O bãtrânã din Bistrita acuză un polițist că i-a furat banii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, bistrita, politist, batrana, furat, acuza
 

O bătrână din Bistrita acuzã un politist cã i-ar fi furat o sumã mare de bani din casã, chiar când venise să ancheteze un furt comis în casa femeii. Ea bãnuieste cã omul legii ar fi copiat cheia de la intrare, apoi a intrat în locuință si a sustras o sumă importantă.

AMBIANȚĂ "Aici au fost legati. Pusi într-o plasã si într-o carte si legati de asta. si eram ferm convinsã cã aici nu îi gãseste nimeni."

Pensionara povesteste cã totul a pornit când a fãcut o plângere la politie. Femeia a sustinut cã o persoanã pe care gãzduit-o peste noapte i-a furat 400 de lei. Bãtrâna crede cã politistul i-a furat si ceilalți bani pe care îi avea în casa, sub o saltea.

VOX "-De câti bani e vorba? -De 2.100 euro si 99 de milioane de lei. Si atunci dânsul a vãzut banii. Am plecat la plimbare. Când am vãzut cã e usa numai o datã închisã mi s-a pãrut suspect. Banii mei au dispãrut."

Vecinii confirmã povestea pensionarei.

VOX "Tu, vai de mine, mi-a furat din casã banii. Pãi zice cine tu? Eu cred cã politistul ãla care a venit prima datã la mine. I-am arãtat unde am pus banii. Zice: el a venit în lipsa mea si mi-a luat banii."

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Bistrita-Nãsãud nu stiu încã dacã angajatul instituției are vreo legãturã cu disparitia banilor. În schimb, pensionara a fost amendatã, pe motiv cã a sunat la 112 pentru un motiv nejustificat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2