Date companie
 
 
 
 

O bătrână din județul Prahova a fost ucisă chiar în casa ei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prahova, politisti, casa, ucisa, suspect, crima, batrana, vecin
 

Crimă teribilă, într-o comună din județul Prahova. O femeie de 69 de ani a fost înjunghiată mortal, în propria casă, iar locuința i-a fost răscolită. Anchetatorii suspectează că un vecin al femeii a intrat pestea ea, ca sã-i fure banii.

VOX "Cumsecade, femeie credincioasã, femeie bunã, la locul ei, n-o vedeai la poartã. Cineva a bãnuit-o, cã are bãieți în Italia, luase pensia acum."

Femeia locuia singură. Cea care a găsit-o într-o baltă de sânge a fost nora sa. Vecinii cred cã bătrâna a fost omorâtã pentru bani.

VOX  "Cred că cineva fără serviciu și care n-avea bani și știa poate că i-au trimis băieții bani. Știa că are obiecte de valoare prin casã."

Polițiștii au deja un suspect. Este vorba despre un bărbat de 34 de ani, vecin cu femeia. Acesta s-a întors recent din Spania, unde a muncit, și nu și-a găsit încă de lucru.

AMBIANȚĂ "Tu ai omorât-o pe bãtrânã? Ce ai cãutat în casã?"

Părinții suspectului susțin, însă, că fiul lor a fost acasă în noaptea crimei.

VOX "Dacã a dormit acasã, cum sã fie criminalul? Am jucat fotbal pe teren, s-au certat unii pe-acolo. Azi-noapte a dormit în casã."

GEORGIAN DRÃGAN, purtãtorul de cuvânt, I.P.J. Prahova  "În cauzã se efectueazã cercetãri, sub aspectul sãvârșirii infracțiunii de omor, urmând ca la finalizarea acestora sã se dispunã mãsuri în consecințã. "

Corpul neînsuflețit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală din Ploiești, pentru autopsie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2