Date companie
 
 
 
 

O bătrână din Suceava a murit din cauza frigului din apartament

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Ianuarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : suceava, frig, apartament, murit, batrana
 

Caz șocant la Suceava! O bătrână în vârstă de 86 de ani a murit, după ce a stat timp de trei zile fără căldură în apartament. Vecinii spun că femeia oprise caloriferele, din cauză că avea datorii uriașe la întreținere. Aceasta locuia singură și fost găsită aproape înghețată, de vecinii care au intrat în casă, când au văzut că nu mai dădea niciun semn de viață.

LIVIU CÂRLAN, șef U.P.U., Spitalul Județean Suceava "Se pare că pacienta a stat cel puțin două zile în casă. Acolo a fost gasită în stare de șoc hipotermic. La unitatea de primire urgențe s-a constatat că temperatura corpului era de 27 de grade Celsius."

Deși starea bătrânei fusese stabilizată inițial, ea a murit la 10 ore de la internare, din cauza complicațiilor apărute. Frigul în care a stat și faptul ca nu s-a hrănit câteva zile, i-au fost fatale.

VOX vecina: "Am auzit că are un nepot și are grijă de dânsa și îi făcea cumpărături. Cred că a fost ceva la viața ei, că se purta elegantă, dar, acum, de când a venit iarna, n-am mai vazut-o să coboare."

În ultimele 24 de ore, alți doi oameni au murit în județul Suceava din cauza frigului. Este vorba de doi bărbați, de 52, respectiv 64 de ani, găsiți înghețați în zăpadă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2