Date companie
 
 
 
 

O bătrână din Suceava, lovită de un autobuz chiar pe trecerea de pietoni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, suceava, autobuz, trecere, pietoni, batrana, penal, vatamare, corporala
 

Bătână lovită de un autobuz, chiar pe trecerea de pietoni! Accidentul s-a produs sâmbătă seară, la Suceava, pe un bulevard intens circulat. Șoferul mijlocului de transport în comun susține că victima i-a apărut brusc în față, de după un stâlp, și nu a mai putut să o evite. Femeia a fost transportată în stare gravă la spital.

VOX "- A venit după stâlp! A sărit după stalp! - A sărit, nu? - Și am dat să iau stânga și ... - Și nu ați văzut-o? - În ultima clipă!"

VOX  "- Eram în autobuz și nu avea viteză și, dintr-o dată, frână, dar nu frână bruscă, și, buf! S-a oprit! Stâlpul ăsta, de aici, e de vină, vă zic eu! Stâlpul! El nu a văzut-o. A văzut târziu! Ea a pășit pe stradă și el a frânat, a vrut s-o evite."

VOX "Trecerea, daaa, din cauza stâlpului, că și eu sunt șofer și au mai fost, aici, accidente. Nu e primul!"

ANCA BRĂDĂȚAN, medic, Spitalul Județean Suceava "Pacienta, în vârstă de 84 de ani, s-a prezentat cu politraumatism prin accident rutier, traumatism toracic cu fracturi costale multiple la nivelul hemitoracelui stâng și hemopneumotorax, care necesită internare pe secția de Chirurgie a Spitalului Județean Suceava."

Deocamdată, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta este în desfășurare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2