Date companie
 
 
 
 

O bătrână din Târgu Jiu a supraviețuit miraculos căderii într-o fântână adâncă de aproape 10 metri

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Decembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, targu, jiu, cazut, batrana, salvata, fantana
 

O bătrână Târgu Jiu a scãpat ca prin minune cu viață, dupã ce a cãzut într-o fântânã de aproape 10 metri adâncime. Femeia, în vârstă de 69 de ani, a stat în apă mai bine de o orã, pânã a auzit-o cineva strigând după ajutor. Ea nu s-a înecat pentru că a reușit să se țină de un furtun care era băgat în puț. Pompierii au scos-o la suprafațã conștientã, deși stãtuse aproape o oră în apã. Bãtrâna a mers în toiul nopții sã scoatã apã din fântânã. S-a sprijinit însã de capacul de deasupra, care era putred. Acesta s-a rupt și ea a căzut câțiva metri în gol.

VOX "Dormeam! M-a trezit baiatul meu: "Mami, măi, te strigă cineva!". Mamaia nu scăpase de tot în fântână și striga de acolo. A rămas agățată de pompa de la fântână."

Rudele au sărit în ajutor, dar nu au reușit să o scoată din fântână, așa că au sunat la 112. Pompierii au ajuns de urgență la fața locului.

STELIAN NEGREA, pompier, I.S.U. Gorj "A necesitat intrarea unui pompier servant în fântână. Persoana era destul de afectată și mai avea puțin și intra în șoc hipotermic."

Bãtrâna a fost preluatã de o ambulanțã, care a transportat-o la spital.

AMBIANȚÃ "- Îți mai e frig mamaie ? - Mi-e frig! - Bine, hai! - Cum se simte? - E bine, stabilă hemodinamic, conștientă."

Bătrână este, acum, în afara oricărui pericol și va petrece Anul Nou acasă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2