Date companie
 
 
 
 

O batrana din Albota a murit, dupa ce a fost sfasiata de caini

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Martie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dambovita, victima, femeie, caini, albota
 

O femeie de 62 de ani din comuna dâmbovițeană Albota a căzut victimă colților câinilor comunitari. Vârstnica mușcată de dulăi a reușit să ajungă acasă, însă a pierdut foarte mult sânge și n-a supraviețuit.

DANIEL ILIE, băiatul victimei "Am vãzut urme de sânge pe aici. Ce se întamplã, Doamne?- Unde era muscatã? De picioare? -Da."

LUMINIȚA ILIE, nora victimei "A iesit câinele unui vecin si a sãrit si a muscat-o. Ea mergand noaptea... si de-a tipat, n-a auzit-o nimeni."

comisar DĂNUȚ DINU, purtător de cuvânt, I.P.J. Argeș "Începand de la distanta de 900 de metri de la domiciliul femeii s-au gãsit urme de sânge. Avea plagi multiple muscate în zona picioarelor."

ION DUMITRU, primar, com. Albota, jud. Dambovita "Avem probleme cu câinii de ani de zile. Toti de la Teleorman si toti de la Pitesti vin si îi lasã aici în pãdure la noi. Toatã lumea, sã facem adãposturi. Pãi eu nu pot sã fac cãmine pentru bãtrâni, mã apuc sã fac adãposturi pentru câini?"

Poliția continuă cercetările in acest caz. Oamenii spun cã maidanezii flămânzi au mâncat la începutul anului șase capre ale unui localnic.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident mortal pe autostradă, în județul Timiș ( 27 Iunie 2021 )

  O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite, în această dimineață, într-un grav accident de circulație produs pe Autostrada 1, în județul Timiș. Accidentul a avut loc în dreptul localității Orțișoara...

 • Modificare legislativă privind violența domestică ( 16 Octombrie 2020 )

  Schimbări importante în Codul Penal, în cazul prevederilor privind actele de violență domestică! Urmărirea penală în aceste cazuri poate fi declanșată din oficiu. Totodată, împăcarea dintre persoana agresoare și persoana...

 • Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara ( 23 Septembrie 2020 )

  Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

 • Fiul primarului din Crizbav a tăiat degetul unui băiat și l-a dat la câini ( 2 Iulie 2020 )

  Fiul primarului din comuna Crizbav, proprietar de stână, este acuzat că a tăiat cu toporul degetul unui adolescent și l-a dat la câini. Victima, care nu are familie, a muncit la stâna acestuia, însă, din cauză...

 • Polițist local, anchetat pentru braconaj ( 28 Iunie 2020 )

  Polițist local din Dâmbovița, cercetat pentru braconaj! Oamenii legii au făcut patru percheziții, în localitățile Moreni, Iedera și Valea Mare, într-un dosar de braconaj cinegetic.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2