Date companie
 
 
 
 

O bătrânică a intrat cu mașina în sediul unei bănci din București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : masina, banca, bucuresti, pagube, amenda, soferita, usi, septuagenara
 

Cu mașina în sediul băncii! O șoferiță în vârstă de 75 de ani a provocat un accident ca-n filmele de acțiune, chiar în centrul Capitalei. Femeia a intrat cu mașina în sediul unității bancare, după care a făcut un adevărat circ! Ea și-a vărsat nervii pe jurnaliști, însă nu a scăpat nici de amendă, nici de plata ușilor puse la pământ.

AMBIANȚĂ "- V-ați speriat, ce s-a întâmplat? - Duceți-vă dracului! - De ce vorbiți așa? - Lăsați-mă în pace, dar lăsați-mă în pace, m-a contrat o nebună și am intrat acolo."

Potrivit martorilor, șoferița septuagenară a ratat o curbă și a ajuns pe trotuar, unde a intrat în ușile băncii. Femeia a produs și un incident de securitate. Odată lovite ușile băncii, s-a declanșat alarma și la fața locului au ajuns reprezentanții firmei de pază, precum și angajați ai băncii.

AMBIANȚĂ "Nu mai pot! Sunt câteva ore de când nu mă lași în pace!"

LAURA SNAE, purtătorul de cuvânt, Brigada de Poliție Rutieră București "În cauza se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cine a fost de vină. De asemenea, în urma impactului, au rezultat numai pagube materiale."

Pe lângă amenda de la poliție, femeia trebuie să plătească și pagubele provocate unității bancare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2