Date companie
 
 
 
 

O brutarie din Medgidia, mistuita de un incendiu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iunie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, foc, medgidia
 

Pârjol, la o brutărie din Medgidia! Inaugurată în urmă cu două zile, brutăria aparținea unui tânăr, care muncise doi ani în străinătate pentru a stânge suma de bani necesară investiției.

AMBIANȚĂ (flăcări)

Incendiul a fost atât de puternic încât cablurile TV și cele de curent electric de pe stâlpii din apropiere au fost topite. Pompierii s-au luptat aproape două ore cu focul.

AMBIANȚĂ (pompieri și flăcări)

MARIAN POPA, căpitan, I.S.U. Dobrogea: "S-a intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea incendiului la această brutărie. S-a urmărit protecția celor două case învecinate și ne-am asigurat ca imobilele să nu se aprindă."

VOX martor: "Am chemat pompierii, imediat. Au venit după o oră și jumătate. Nu le-au funcționat mașinile. Practic, clădirea a ars sub ochii lor."

Proprietarul brutăriei a refuzat să ofere detalii.

VOX proprietar: "-Aveți pagubă mare? Normal, important este că nu sunt victime. -Aveați asigurată afacerea? Nu vreau să discutăm despre asta. mulțumesc frumos!"

Pagubele se ridică la peste 20 de mii de euro.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu violent, într-un restaurant din Aeroportul ”Henri Coandă” ( 23 Februarie 2020 )

  Incendiu violent la un restaurant de tip fast-food, din cadrul Aeroportului Internațional Henri Coandă de la Otopeni. Focul a izbucnit în această dimineață, în jurul orei 07:00. La acel moment, în zona de îmbarcare...

 • O femeie și-a salvat cei patru copii dintr-un incendiu ( 18 Februarie 2020 )

  Curajul unei mame nu are limite! O femeie a fost rănită, după ce și-a salvat cei 4 copii dintr-o hală cuprinsă de flăcări. Incendiul a izbucnit la grajdurile fosului CAP din Călinești, județul Argeș. A fost afectat...

 • Patru copilași au murit în incendiul care le-a cuprins casa ( 16 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită la Timișoara! Patru copii cu vârste cuprinse între 4 luni și șase ani au murit după ce le-a luat foc casa. Copiii erau în grija fratelui mai mare, în vârstă de 14 ani. Incendiul a izbucnit miercuri seara, când...

 • Un bebeluș de opt luni, mort într-o casă cuprinsă de flăcări ( 7 Decembrie 2019 )

  Tragedie pentru o familie din județul Constanța! Un bebeluș de 8 luni a murit în această dimineață, în localitatea Cogealac, după ce casa în care se afla a luat foc. 

 • Război între clanurile de interlopi ( 23 Octombrie 2019 )

  Război în lumea interlopă. Patru membrii ai clanului "luptătorilor" din capitală au fost reținuti de polițiștii ieșeni după ce ar fi atacat în stil mafiot una din proprietățile rivalilor. Totul a pornit de la tentativa de incendiere a unei case...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2