Date companie
 
 
 
 

O casă părăsită a ars, în cartierul 23 August din Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : incendiu, tineri
 

Incendiu în cartierul 23 August din Capitală! O locuință părăsită a luat foc și a ars mai bine de o oră. Flăcările s-au extins și la două case învecinate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Vecinii bănuiesc că incendiul a izbucnit din cauza tinerilor din zonă, care noaptea mai intră în casa părăsită.

VOX: "Cred că a pus cineva foc, nu avea cum să ia foc mai veneau tinerei seara, la nucul ăsta, se strângeau pe aici, stăteau târziu, a făcut intenționat că de la țigară nu avea cum."

VOX: "Din cauza oamenilor care nu au ce face, copiii ăștia ai nimănui intrau acolo toți nebunii, oameni fără rost, ardea cât stalpul în sus, era o casă veche prabușită, toate uscate."

În casa construită din paiantă erau depozitate mai multe deșeuri. Suprafața care a ars a fost de aproximativ 150 de metri pătrați, însă flăcările s-au extins la două locuințe învecinate. La una dintre ele focul a pârjolit o suprafață de 5 metri pătrați, iar la cealală a fost afectată fereastra.

VOX, pompier: "Am acționat cu cinci autospeciale cu apă și spumă, echipaj de prim-ajutor de descarcerare, punct de comandă și autoscară."

Pompierii fac cercetări pentru a afla de la ce a izbucnit incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2