Date companie
 
 
 
 

O dubă a mascaților din Suceava, implicată într-un accident rutier

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Februarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, misiune, autoturism, mascati, interventie, prioritate, duba, intersectie, semnale
 

Mascații din Suceava au fost implicați într-un accident rutier, în această dimineață. Mașina de intervenții a Poliției a fost lovită de un autoturism al cărui sofer nu a acordat prioritate. Mascații erau în misiune și mașina avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, când a pătruns în intersecție. Șoferul în vârstă de 50 de ani, aflat la volanul autoturismului, a ținut cont, însă, doar de culoarea verde a semaforului și nu a acordat prioritate autovehicului aflat în misiune.

AMBIANTA "- Ai intrat în noi! Nici macar un centimetru de frână nu ai avut și tot noi suntem vinovați acum? - Eu am avut verde la semaforul meu! - Și noi eram cu girofar și cu sirenă."

VOX "Mă uitam în oglindă să văd dacă vine cineva din spate. Nu mi-am dat seama că vin chiar din partea dreaptă. Dacă aveam timp să frânez, frânam! S-a întâmplat și gata!"

IONUȚ EPUREANU, purtător de cuvânt, I.P.J. Suceava "Autospeciala a intrat în intersecție, moment în care nu i s-a acordat prioritate de către un șofer în vârstă de 50 de ani din comuna Udești, intrând în coliziune cu autospeciala. Din fericire, în urma accidentului nu au rezultat victime omenești."

Atât duba mascaților, cât și autoturismul, au fost avariate serios. Șoferul vinovat a fost amendat cu 585 de lei și rămâne pieton pentru următoarele două luni.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2