Date companie
 
 
 
 

O elevã din Bacãu a fost accidentatã de o mașină, chiar în curtea școlii în care învață

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, bacau, sofer, masina, scoala, curtea, eleva, culpa, corporala, colegiul, paznici, economic, dosar vatamare
 

Accident în curtea școlii! O elevã de 15 ani, de la Colegiul Economic din Bacãu, a fost lovită de o mașină chiar în curtea unității școlare. Rãnitã la picior, fata a fost dusã cu ambulanța la spitalul din Bacău. Incidentul s-a produs, luni, în jurul prânzului, când paznicii școlii i-au permis unui șofer să intre cu mașina în curte. Șoferul a vrut sã întoarcã automobilul, dar nu s-a asigurat și a lovit-o pe elevă.

ADRIAN COLIBABA, director medical, S.J.A. Bacãu "Tânãra respectivã era conștientã. Prezenta leziuni minore la nivelul membrului inferior, unde a fost lovitã. În consecințã, a fost transportatã la Spitalul Județean de Urgențã, pentru investigații suplimentare și un disgnostic definitiv."

OANA NAFORNIȚÃ, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Bacãu "Un tânãr de 26 de ani, din municipiul Bacãu, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu acceptul personalului de pazã, a pãtruns în curtea liceului și, din neatenție, a accidentat pe Ema Andreea."

Adolescenta este elevã în clasa a IX-a și a fost aleasã în toamnã Miss Boboc. Din fericire, în urma accidentului, ea s-a ales doar cu o contuzie la picior și medicii i-au dat drumul acasă, după ce i-au acordat primele îngrijiri. În schimb, șoferul neatent s-a ales cu dosar penal, pentru vãtãmare din culpã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2