Date companie
 
 
 
 

O explozie provocată de o acumulare de gaze a distrus o casă din Valu lui Traian

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, pompieri, spital, traian, explozie, arsi, casa, gaze, butelie, femeie, valu
 

Explozie într-o casă din județul Constanța! Acoperișul unui imobil din Valu lui Traian, a sărit în aer din cauza unei explozii provocată de o acumulare de gaze. Explozia care a distrus casa în totalitate s-a produs în momentul în care proprietara a încercat să aprindă aragazul. Zgomotul puternic i-a alarmat pe vecini, care au sărit în ajutorul victimei. Oamenii au sunat la 112 și au chemat salvarea pentru femeia de 65 de ani, care a suferit arsuri grave pe mai mult de jumătate din suprafața corpului. Ea a fost transportată cu un elicopter la Spitalul de Arși din Capitală.

VOX "O bubuitură puternică, în timpul ăla trecea trenul. Eu am crezut că a căzut locomotiva pe podul ăsta, aici. Când am venit, am văzut acoperișul aruncat în aer."

VOX "A cumpărat butelia dimineața, a dat drumul la aer la butelie, apoi a montat și i-a dat foc și gazul care a fost in casă s-a acumulat și a explodat."

Casa a fost distrusă în totalitate, iar femeia s-a ales cu arsuri pe 50% din suprafața corpului.

AURA BROASCĂ, medic coordonator, Ambulanța Constanța "A fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța. Starea pacientei a început să se deterioreze, așa că a fost solicitat un elicopter pentru a fi transportată la București."

La locul producerii accidentului au ajuns și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea, precum și criminaliștii din I.P.J. Constanța. Incidentul vine la zece zile după înregistrarea unui caz asemănător, la Năvodari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2