Date companie
 
 
 
 

O explozie urmată de incendiu a răpit două vieți, la Constanța

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : constanta, pompieri, incendiu, explozie, fetita, mama, bloc, murit, fiica, ranita
 

Caz dramatic în Constanța! O femeie și fiica ei de 1 an au ars de vii în urma unei explozii într-un bloc cu patru etaje, urmată de un incendiu. Cealaltă fetiță a femeii, în vârstă de 4 ani, a fost salvată în ultima clipă de un vecin. Pompierii au intervenit rapid la fața locului și, mai întâi, au evacuat locatarii.

AMBIANȚĂ "Dă drumul la apă! Copilul! Copilul și mama!"

VOX "Eu eram în casă cu nepoțelul meu și dintr-odată am auzit o bubuitură. M-am speriat, doamne ce se întâmplă!? Nici n-am putut să cobor de fum. Chiar am coborât câteva scări, era să cad cu copilul în brațe."

VOX "S-a auzit o bubuitură, eu când am ieșit la balcon se vedea doar fumul cum ieșea pe geam."

VOX "S-au deplasat pe lângă două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD și două ambulanțe SAJ. O parte dintre locatari s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor."

VOX "Plângea copilul în casă, venea miros de ars. M-am dus la ușă, am sunat, nu a răspuns și m-am dus cu un vecin, am spart ușa, am intrat pe burtă până în sufragerie și am tras-o de picioare și am scos-o afară."

Fetița care a rămas în viață și alți doi locatari au ajuns la spitalul din Constanța. Ulterior, copila, care avea arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului, a fost transferată la un spital din București. După stingerea incendiului, locatarii au revenit în apartamente. Pompierii urmează să stabilească ce a provocat explozia de la care a pornit incendiul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2