Date companie
 
 
 
 

O familie a scăpat miraculos cu viață, după ce s-a trezit cu un tir în casă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sofer, buzau, casa, familie, tir, rus, limpezis
 

Au scăpat ca prin minune, după ce s-au trezit cu un tir în casă! Este vorba de o familie din localitatea Limpeziș, județul Buzău, care a scăpat ca prin urechile acului să fie strivită de un autotren aterizat în casa lor. Potrivit martorilor, șoferul, un rus în vârstă de 35 de ani, ar fi ațipit la volan, moment în care mastodontul a scăpat de sub control. A ieșit de pe șosea, a pus la pământ gardul oamenilor, a făcut praf un solariu în care lucrau câțiva oameni și un garaj, apoi, s-a oprit în mijlocul casei în care se aflau proprietarii.

VOX "Garaj fărâmat, distruse, freza luată de afară din bătătură, lada frigorifică, uși termopan zburate."

Proprietarii dormeau, în momentul în care le-a intrat mastodontul în casă. Când au sosit autoritațile, atât ei, cât și muncitorii, erau în stare de șoc. La fel și oamenii din solariu, care au reușit să se salveze în ultimul moment.

VOX "În momentul ăla am crezut că este un cutremur, dar acea bubuitură se apropia de noi, am realizat că este mașina de intra peste noi, când am văzut că pleacă pereții peste noi."

VOX "Deodată am auzit trăsnind. Am zis să fugim, dar unde să fugim! A trecut la jumătate de metru. Am văzut tirul în solar peste noi, am avut noroc, noroc enorm. Dumnezeu ne-a salvat!"

Cel mai probabil, șoferul va fi bun de plată pentru pagubele produse, a căror valoare se ridică la câteva mii de euro..« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2