Date companie
 
 
 
 

O familie din Târgu Jiu a rămas fără locuință, după ce unul din copii, bolnav psihic, i-a dat foc

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : targu, familie, tanar, bolnav, jiu, locuinta, incendiat, psihic
 

O familie din Târgu Jiu a rămas fără acoperiș deasupra capului, după ce unul dintre copii , bolnav psihic, a incendiat locuința. Tatăl a încercat să-l oprească, dar tânărul l-a luat la bătaie.

AMBIANȚĂ "- Nu mai aveți nimic! - Haine? - Nu! Numai ce e pe mine. - Unde mergeți, că vine iarna? - Stau în cameră, am o cameră în spate. -Aveți sânge. Sunteți lovit! - M-a lovit el cu piciorul, că tot a dat în mine, a sărit afară pe ușă, plin cu flăcări!"

Vecinii spun că au trăit tot timpul cu frică și se așteptau la ce-i mai rău. Și asta din cauză că ambii copii ai familiei, un băiat și o fată, suferă de afecțiuni psihice.

VOX "- Nu știm unde e! - Pleacă? - Fugi! Cred că da! A făcut probleme la părinți. Le-a spart geamul."

VOX "Au o fată care este bolnavă psihic, dar am ințeles că ea nu este acasă. Au un copil bolnav. Se zice că el ar fi dat foc. Ei făceau căldură în casă cu cartoane!"

VOX "Stau numai cu frică că le pune foc. Dacă nebuna asta face numai prostii! Fură, tot felul de prostii fac!"

Pompierii s-au luptat aproape o oră să stingă flăcările, însă din locuință nu a mai rămas aproape nimic.

ROBERT POPESCU, șef secție de intervenție, I.S.U. Gorj "Am intervenit cu două autospeciale cu apă si spumă si o ambulanță S.M.U.R.D.. S-a acționat pentru lichidarea și localizarea acestuia și au fost evacuate două persoane surprinse de incendiu!"

Tânărul care a incendiat casa a fost preluat de un echipaj S.M.U.R.D., care i-a acordat primul ajutor. Băiatul a fost internat, apoi, în Secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean Târgu Jiu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2