Date companie
 
 
 
 

O fatã de 17 ani si-a aruncat copilul nou-nãscut în râul Somes

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bistrita, politisti, nasaud, somes, nounascut, cautari, fata, maieru, pruncucidere
 

O fata de 17 ani este acuzatã de pruncucidere, dupã ce si-a aruncat copilasul nou-nascut în râul Somes. S-a întâmplat în localitatea Maieru din judetul Bistrita Nãsãud. Fapta a fost descoperita dupa ce tanara a ajuns în la spitalul din Nãsãud cu hemoragie. Ea n-a spus ca ar fi nascut, dar medicii au constatat cã era lãuzã si au anuntat politia.

LUMINITA SOMLEA, asistent sef, Spitalul Orãsenesc Nãsãud "Este un copil nãscut care nu existã. A nãscut în afara spitalului, deci nu știm localitatea, ce s-a întâmplat cu copilul."

In fata politistilor, fata a declarat cã și-a aruncat pruncul nou-nãscut în râul Someș și aceștia au început cãutãrile.

LEONTIN MARTIN, politist "Suntem în jur de vreo 12 politisti la ora actualã, o sã se extindã cu forte de la ISU si cu alte forte voluntare."

Mama fetei sustine cã nu a observat cã fiica ei este însãrcinatã, si cã, dacã ar fi stiut, ar fi pãstrat copilul.

VOX "Dar n-a avut burticã. Nu a nãscut nici acasã. De unde sã știu, dacã nu a zis, nu a spus, nu s-a vãzut burta, nu nimica. Il luam dacã îmi spunea: mamã sunt însãrcinatã și trebuie sã astept un copil! Hai cã-l luam."

Politistii si pompierii din orasul Nãsãud cauta trupul bebelusului, in albia Somesului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2