Date companie
 
 
 
 

O femeie a furat bijuterii si ceasuri în valoare de 150.000 euro dintr-un apartament din Capitalã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : furt, bijuterii, suspecta in doliu
 

Furt dupa un scenariu de film intr-un imobil din capitala. O femeie a reusit sã fure dintr-un apartament bijuterii si ceasuri în valoare de 150.000 de euro. Fara complici, ea a avut nevoie doar de haine negre si o coroanã mortuarã. Femeia "îndoliatã`` a intrat în curtea unui imobil din sectorul 1, unde aveau loc lucrãri de reamenajare. Jenati de faptul cã era îmbrãcatã în doliu si avea o coroanã mortuarã, muncitorii nu au întrebat-o nimic.

VOX: "Nu am observat nimic. Mi-a spus un coleg cã ar fi intrat cineva cu o coroanã."

La fel de natural, suspecta a urcat în apartamentul de la etajul al doilea, unde a gãsit usa deschisã, si a plecat cu bijuterii, ceasuri bãrbãtesti si parfumuri în valoare de 150.000 de euro. Pânã acum, victimele au reusit sã recupereze doar 30% dintre bunurile furate.

VOX fiul victimei: "Erau toate la vedere, într-o camerã. Într-un cufãr închis? Închis, da. L-a luat si a plecat. (...) Obisnuiti sã lãsati usa deschisã? Aveti încredere? Sincer, acum chiar nu se mai poate sã fie încredere în nimeni."

Proprietarii au anuntat imediat politia. Oamenii legii au reusit sã o gãseascã pe suspectã. Odatã verificatã identitatea femeii, politistii au descoperit cã este recidivistã. Aceasta mai are de ispãsit câtiva ani de închisoare. În 2009, a fost condamnatã tot pentru furt.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2